Blev negativt inlägg...liite positivt?

Vet inte riktigt vad jag ska skriva men kände att det var ett tag sen jag skrev nu. Tycker att veckorna går väldigt fort! Känns som att det bara är måndagar och fredagar! I helgen blir det att gå ut och äta med A och hennes mamma, ska bli gott och trevligt. =)

För övrigt så är jag lite småsjuk, kroppen vill inte bli helt frisk vilket är väldigt irriterande! Jag vill ju komma igång och springa så jag kan komma runt Gbg varvet! Men får se hur det är efter helgen annars får jag väl gå till farbror doktorn...som jag hatar att gå till! Får alltid sån ångest! Värst är ju om han ska kika i halsen på mig! Får ju ångest bara jag tänker på det! =(

Kan säga att jag börjar få vårkänslor! Var ett tag sen jag hade det! Men det känns härligt i kroppen och lite pirrigt! =D Men man känner sig glad! och det är skönt för jag har inte kännt mig på sådär jättegott humör de senaste. Så om bara kroppen vill bli frisk så blir ja ännu gladare!

Hoppas ni mår bra och njuter av solen de dagar den kommer fram vill säga!

Puss & Kram

Gottit!

Idag sista dagen i Malmö har Emma kört vasaloppsspinning inte jag! Jag var hemma och tittade på Vasaloppet på TVn.
Jag mötte upp Emma på gymmet sen drog vi till ett matställe som heter Redfellas. Där gör dom olika smoothies och juicer som man kan välja bland. Sen sallader och toast. Jättegod mat. Tog en toast med mozarella, kyckling, pesto och babyspenat. En juice tog jag med ananas, äpple, jorgubb och pynta! Också jättegod smak! :) synd bara att stället inte finns i Gbg.

Kl 16 går mitt tåg hemåt. Ska bli skönt att få komma hem men samtidigt tråkigt. Man får så lite tid tillsammans för helgerna går så fort.
Men men, nu ska jag dricka klart och vara lite social.

Puss & kram


Promenad

Kände att jag var tvungen att få mig lite frisk luft. Men såklart ska det vara trist väder! Men de regnar i alla fall inte. Är rätt skönt ute! Det känns att man inte är helt hundra för det är jobbigt att gå, helt slut.
Jag tog mig en runda runt kyrkogården. Tycker det kan vara rätt mysigt och rogivande.
Imon blir det jobb, orkar inte vara sjuk mer!

Puss o kram


RSS 2.0