Running girl

Japps idag kände jag att det var dags att röra på sig igen! Har ju inte gjort det på några dagar nu me tanke på packandet och flytten. Men idag blev det lite joggande! Hittade jättefint område att springa i. =) Iofs är det en kyrkogård men det finns skog runtomkring oxå men ville inte springa där idag då det började bli sent. Snackade samtidigt med Emma i telefonen men det gick att jogga ändå. =P Det var ingen lång runda så jag tog ett till varv...och sen kände jag att jag klarar nog ett till så det blev tre varv. Om det stämmer på nätet så joggade jag ca 4 km och det är jag nöjd med. =) Så såå dålig kondis har jag ändå inte.

Imon är det onsdag, jag är tidig och ska till Borran sen. Blir examensfest imorgon för min älskade Twin som slutar högskolan och blir nu lärare. =) Sen torsdag ska jag äntligen träffa Sannas bebis Elton! =D Sen blir det lite joggande och marknad innan jag och Angelica åker hem till götet igen för att festa i Gbg.

Nu ska jag titta lite på BB innan det blir sängen.

Over and out!

Puss & Kram

Vad gör dom?

Ja jag undrar vad mina grannar ovanför mig sysslar med! De bonkar och håller på! Först trodde jag att de kanske möblerar om eller nåt men nu låter det som att nån spelar trummor eller nåt, för de håller tankten en takt hela tiden. Det är störande! =P

Det gick bra att sova med ögonbindel inatt. Var mörkt och man sov bra. =) Nu sitter jag här och tittar lite på reprisen av Big Brother. Väntar på att Angelica ska komma fram. För hon ska sova här för hon ska på intervju imorgon här i Gbg. =)

För övrigt så funderar jag på vad jag kan behöva köpa till lägenheten...Har en del saker. Skulle behöva åka till Ullared och IKEA! Får se när jag kommer iväg till Ullared, för IKEA kan man ta lite när som nu när man bor i Gbg...;)

Nu börjar jag få lite ångest över att jag inte tränat nåt nu de senaste dagarna. Men det är ju bara för att jag packat och flyttat. Får väl bli på torsdag först om jag inte går ut och går imon efter att Angelica åkt hem. Beror på vad klockan är.

Nu ska jag försöka bli av med min nackont! =/

Puss & kram


Nytt kapitel

Nu har jag äntligen flyttat till min nya lya. Har hunniv sova en natt redan och det känns bra och härligt att veta att detta är MIN MIN lägenhet. =D Det kommer nog bli bra det här. =) Har fått ordning på de mesta i lägenheten bara lite möbler som ska köpas in sen när man har råd.
 Nu känns det verkligen som att det gamla är bakom mig nu. För nu är jag helt borta från området oxå.

Nästa vecka blir det en kort vecka, ska bli skönt! Längtar verkligen till semestern nu! I helgen ska jag ut i Gbg, har inte vart ute på jättelänge här i Gbg. Så de blir spännande.

Nu ska jag fortsätta titta på TV innan det blir sängen och åka till jobbet härifrån imorgon...spännande..;P Sen kommer Angelica hit oxå för hon ska på intervju på tisdag.

Sov gott mina kära vänner <3

Puss & Kram

RSS 2.0