10 minuter...

Ja så mycket är det kvar innan jag ska tvätta ut färgen ur håret. =) Vågade mig på att färga själv, eller tona som det heter. Så får se hur det blir snart! =P Om man kan visa sig såhär i håret imorgon på nyår! Hehe. Nougatbrunt blev det, får hoppas att det blir någon skillnad annars blir jag sur! =P Och en sur Katta vill man inte ha!

För övrigt har jag vart en snabbis i knalle idag och köpt lila örhängen som jag ska matcha till mitt armband och även köpt svarta strumpbyxor, om jag inte ska ha hudfärgade. Men nu har jag i alla fall lite att välja på! Ska även locka håret imon så det ska bli spännande att se hur det hela blir. Har testat att locka det med en plattång nu efter att jag äntligen lärt mig! Har aldrig tidigare fattat hur man lockar med en plattång men nu kan jag! Ska bara se hur jag ska lyckas att locka de hår som är längst bak men kan ju försöka fjäska med Goding? ;P Han säger att han inte kan men jag sa att kan du fläta så kan du locka det oxå! Är inte så svårt! Så vi får väl se hur resultatet blir! =)

Ne nu ska jag gå och tvätta ur färgen...Får se om jag återkommer senare ikväll för att berätta en god eller dålig nyhet beroende på hur färgen blev! =P

Xoxo önska mig lycka till!

Inte bättre idag...

Ja inte var det bättre idag i trafiken! =P Folk som kör alldeles föööör sakta men det var inte det värsta. Utan det värsta var när jag och Bea kom tillbaka från shoppandet i stan till City där vi hade parkerat bilen...Bilen som hade parkerat bredvid mig stod väldigt nära mig! Så nära att jag inte kunde komma in! Så Bea var snäll och gick in genom passagerasätet och körde bilen till Knalle. Anledningen till att hon fick göra det var för att min jacka är för stel för att ja skulle ha kunnat klättra över till förarsätet. Men i alla fall så undrar man! Man kan väl titta lite så att folk kan komma in i sina bilar!! N fyy skärp er nu!!

För övrigt så har ja då vart i stan med Bea, men inte fan hittar man så mycket. Men tillslut hittade jag en klänning, får se om jag har på mig den på nyår.

Nu ska jag sova efter allt packande!

Xoxo lär er köra nu! =P

Hur kör folk bil?!

Ibland undrar man vart folk har fått sina körkort egentligen!! Idag skulle jag åka och handla och bilen framför mig körde väldigt sakta! Vi stannade vid rödljusen och väntade, när det slog om till gröns så kör hon inte! Jag satte mig på tutan och DÅ tittar hon på ljusen och typ "oj är det grönt". Sen tittar hon på ungen bredvid sig och SEN kör hon! Jag menar kan hon inte köra bil och prata samtidigt så får hon väl stanna när hon ska snacka med ungen! Eller så får hon lära sig att köra bil samtidigt som hon pratar med ungen! Sen visste hon inte vad blinkers var heller... Men det är det många som inte vet, vilket är väldigt konstigt för de finns väl där för att man ska använda dem eller??!!

Sen berättade Bea för mig en sak hon var med om idag, hon blev nerskvätt av två eller tre bilar när hon var ute. Jag menar om man som chaufför ser att det är blött ute eller stora vattenpölar kan man väl sakta ner lite när man ser att det går människor längst med vägen?! Det är inte så kul att komma hem med blöta kläder eller om man kanske ska någonstans, hur skoj är det då att komma dit smutsig och blöt?! Ne fy! Ni får skärpa er lite! Man ska väl inte behöva ta registreringsnumret och ringa upp personen för att man ska fatta eller??! Men det borde man fan ta och göra en gång...ska jag nog göra om jag blir nerskvätt och hinner skriva ner nr:et.

Sådär då har man fått skriva av sig lite...Nu ska jag snart göra toast det är gottit. =)


Xoxo en som tänker på sina medtrafikanter!!

My Big Day!

Imorgon är det min STORA dag! Jag blir heeela 25 år! Fan vad tiden har gått fort! Vart har åren tagit vägen kan man undra ibland... När jag var liten och tänkte på när jag skulle bli stor så hade jag några tankar. När jag var ca 20-21 så skulle jag redan ha barn. För när man är liten tycker man att 20 år det är ju jättestort! =P Men barn i den åldern hade jag aldrig velat ha! Barn får jag vänta med i några år till... =) Man vill ju jobba några år först och sen även resa lite innan man skaffar barn.

Men nu ska jag fokusera på att det är min dag imon! Även om jag är i skolan typ hela dagen men det gör inget. Jag har ju redan firat min dag i november. I helgen ska jag nog bara fira med pappa, goding och syrrans med familj. Om jag orkar... men det ska jag nog klara av. =)

Sen kan man ju nästan fira lite att ex.jobbet är klart! Vi har bara liiite kvar på diskussionen! Jag säger bara FAN VAD VI ÄR BRA TJEJER! Nu tar vi de sista tagen och gör klart arbetet så vi kan gå på jullov! =)

Nu är det bara några timmar kvar på denna dagen...sen är det min dag...fast tekniskt sett så fyller jag inte förrän 16.03 för det är då jag var född för snart 25 år sedan.


Lilla MiniKatta hihi ca 1 år.

Xoxo imorgon blir hon stor hehe...

Låg humor...

Tänk vilken låg humor man kan ha ibland. =P Det är ju speciellt då man är trött att man tycker att i stort sett allt är roligt! =P Hahaha! Kommer ihåg en speciell kväll när jag och Sanna sov över hos min kompis Camilla. Jag hade med mig min hund och han var väl bara några månader gammal...

Vi var uppe rätt länge den natten och vi hade hittat lite avslappningsövningar som skulle låta oss finna de inre djuret inom oss. =P Jag och Sanna skulle läsa för Camilla och så skulle man ha en lugn och sensuell röst...Men inte gick det så bra när man var halvtrött! Så skulle man typ läsa Andas lugnt genom näsborren...känn hur luften går ur dina näsborrar....Fatta vad svårt det var att hålla sig för skratt! =P Eller så var det Emma som var med...Kommer inte riktigt ihåg och Emma behagar inte att svara på msn. =P

En annan rolig sak som hände sen när vi skulle sova, fast när jag tänker efter så tror jag inte att det är samma kväll. =P Men skit samma. Jag hade i alla fall med mig Djoni och klockan va väl typ 4 på natten. Djoni började äta sina torrfoder och jag börjar asgarva och peka! Hahaha! Djoni äter själv! Haha titta! Ja ibland undrar man hur det står till i hjärnan...

En annan gång och detta med min kära Twin. Vi kommer alltid in på konstiga samtal...en gång kom vi in på bajs när vi skulle sova. =P Hahaha!!

Jaja, jag kan nog komma på fler sjuka saker man garvat åt...Som nu tex. jag och Bea skojade om att Carola har lånat ut sin fläkt till Calle i idol hehe...=P Ja har man sjuk humor så har man! ;P Killar fattar inte det hela utan tycker oftast bara att man är störd. =P Ne nu ska ja fortsätta kolla på Idol.

Xoxo I love to laugh....haha

Ps. Det var Emma som var med inte Sanna...Men Sanna var med då Djoni åt själv i alla fall. Ds.

Jobb!

Idag var jag på min 3e intervju och det var lite tufft att svara på alla frågor dem hade! Tog nästan 1 timma hela intervjun! Men sen var den över! Chefen verkar jättego och utvecklingspedagogen oxå, personalen sa inte så mycket men de verkar trevliga. =) Efter att jag fått gå runt och tittat ville chefen ha in mig på rummet igen och berättade att hon var väldigt nöjd med hur jag svarade. De tyckte att jag skulle passa bra in men att det är personalen som bestämmer eftersom det är med dem man ska jobba med. Sen sa hon att de gärna vill ha mig!! Att de tror att jag passar bra in i deras arbetslag! =) Först blev jag chockad, tog lite innan jag fattade vad som hade hänt! Men jag sa att jag gärna ville ha lite betänketid och jag skulle få på mig till imorgon efter min 4e intervju. Men när jag åkte i bilen påväg hem så tänkte jag att bättre att tacka ja till detta som är 100% och ett mammavick. De andra är bara fram till sommaren och på 75%. Så jag ringde tebaka till chefen och sa att jag gärna tackar ja. De andra stället har jag ringt till chefen men han svarar inte så jag pratade in på telefonsvararen och hoppas på att han lyssnar av den!

Så nu väntar jag bara på att chefen ska ringa och säga vilken dag jag ska komma dit för att skriva kontrakt och prata om lönen. =) Sen har jag ett jobb, hihi. Så nu vet man vad man ska göra i ett år minst. =)

Xoxo en glad Katta

4e intervjun....

Ja, ska faktiskt på min 4e på torsdag. När jag var påväg till Gbg idag så ringde mobilen och en man var i luren. Han berättade att jag hade sökt en tjänst hos dem för ett tag sen och att tjänsten redan är tillsatt, men att det har blivit lite förändringar och de behöver öppna en till avdelning med 8 barn och behöver en förskollärare på 75%. Han frågade om jag fortfarande var intresserad och självklart är jag det! =) Så på torsdag kl 13.00 ska jag vara där, i Mölnlycke ligger förskolan. Men först ska jag ju som sagt gå på en intervju i Partille imorgon kl 9.30. Får se hur det går. Enligt A så var dem 4 som var med vid intervjun och ställde väldigt många frågor! Men det ska nog gå bra...Kan man inte svara så kan man inte, man är inte mer än mänsklig! Men ska försöka så gott det går! =) Så imorgon får jag väl skriva hur det gick och sen på torsdag kväll oxå.

Nu ska jag och Goding kolla på någon film innan det är dags att nana kudden...

Xoxo önska mig lycka till!

Jobbintervju nr 3...

Ja snart är det dags för min 3e jobbintervju och denna är oxå i Partille fast på andra sidan vägen. Vet inte vad jag har för förväntningar eller vad de ska fråga...Vet bara att det ska vara en anställd på förskolan, chefen och en utvecklingspedagog som finns där för pedagogerna antar jag. Fick idag besked från första stället jag var på att jag inte fick det. Det dåliga var att de mejlade ett mejl och sa det, och det var inte personligt mejl utan hon hade skickat samma till 3 andra. Jag hade velat veta vad jag föll på eller om jag glömde att berätta nåt eller så. Menar allt sånt är ju bra för nästkommande intervju men men...De är väl fega...=P Hehe.

Får väl skriva sen och berätta hur det gick på onsdag. Kan berätta att den jag var på förra onsdagen kändes jättebra! Eller jag vill gärna ha det jobbet men tror inte jag får det...För jag har för mig att chefen sa att han skulle höra av sig på torsdagen eller fredagen och säga om jag ska få komma på en till intervju men han ringde aldrig. =( Och inte har han ringt idag...Så jag antar väl att de inte vill ha mig. Så jag får söka vidare för fullt...Men man känner sig lite stressad för snart är vi där! Över julen har ju ingen tid med intervjuer och sånt och sen nyår och sen nytt år! Men men jag får hoppas på det bästa att jag snart får ett jobb!


Xoxo en hoppfull Katta...

Dexter!

Jag har verkligen fastnat för den serien! =D Den är sååå bra! Rätt sjuk men spännande! För er som inte vet vad det är för en serie så handlar den om en man/kille, kalla honom vad ni vill...Som jobbar med att samla blod på brottsplatser, men han har även ett stort intresse för blod på sin fritid. Hans intresse på fritiden är att döda skyldiga människor! Han kopplar ihop händelser med olika människor. Så en massa skyldiga människor försvinner utan att folk vet vad som händer med dem förutom Dexter då...Så den serien håller jag på att kolla på nu!

Någon mer som kollar på Dexter?? =)Xoxo me like Dexter! =P


RSS 2.0