Älskar snön...eller?

NEJ jag hatar snön nu! Jag orkar inte med snön mer!!! Det räcker med den snö vi har det behöver inte snöa nåt mer! Men såklart ska det komma mer, mer och åter mer! Idag har det snöat nästan hela tiden och det kommer att fortsätta enligt värderrapporterna. Det är dessutom klass 2 varning så nu ska vi nog hålla oss inne. Tur att jag slutade tidigt idag. Jag läntar efter våren och sommaren så man slipper ha så mycket kläder på sig och man tycker det är skönt att vara ute! För just nu är det mest en pina för mig att vara ute...eftersom vi är ute ca 2 timmar om dagen med barnen, vilket jag tycker är alldeles för mycket då det är så kallt ute, men men...

Nu till helgen tror jag inte att det blir till att göra nåt speciellt. Jo ta upp lite saker på vinden annars bara slappa och kanske planera lite samlingar. Från och med nästa vecka ska jag ha stora barnens samling och även vilan för 3 åringarna, får se hur det går.

Ne nu ska jag kura ihop mig unden filten och vänta på att älsklingen ska komma hem så vi kan bestämma vad vi ska äta för mat ikväll.


Längtar tillbaka!! (Sunny Beach, Bulgarien)

Puss & Kram

Sjuka barn

Ja är det inte magsjuka så är det något annat. Nu verkar det vara förkylning med feber som härjar på jobbet. Barnen är snoriga och hostar. Just idag fick jag ringa till två föräldrar för att deras barn hade feber. En var blek i ansiktet men fick i sig lite mat i alla fall och lekte lite. Den andra var ledsen typ hela tiden och jag fick inte i barnet någon mat. Tycker synd om barnen när de är så sjuka att de inte ens orkar äta. Eller man vet ju själv hur man känner sig när man är riktigt sjuk. Tänk då barnen att de måste till förskolan och vara med så mycket andra barn och som skriker och har sig.

Man har ju tidigare varit med om föräldrar som tycker att barnen verkar pigga på morgonen och stoppar i dem lite alvedon och sen är det bra. Visst barnen är pigga och glada men bara fram till lunch sen kommer febern igen och de blir griniga. Jag vet att det kostar att vara hemma med barnen men hallå?! Har man satt barnen till världen får man faktiskt ta hand om dem oxå!

Så imon får vi se om det blir till att skicka hem någon mer eller om de nu skulle komma imorgon så får man allt skicka hem dem igen för man ska ju ha en feberfri dag! Så att inte febern kommer tillbaka igen.

Ne nu blir det till att titta lite på OS sen sova för man börjar halv 7 imorgon och sen ska man en sväng till Camilla. =)

Puss & Kram

Ps. Jag ska försöka bli bättre på att skriva i blogge jag lovar! Ds.

RSS 2.0