Läsa, läsa och åter läsa...

Det är i stort sett vad jag gjort idag! Iofs hela veckan har jag läst! =/ Trist är det men jag måste då jag ska skriva ett paper om boken tills på måndag. Vill helst bli färdig med skiten innan helgen så får se om jag hinner bli klar imorgon annars får ja sitta lite på söndag och skriva det sista.

Annars idag har jag städat och tvättat. Även försökt nå två av rektorerna på två jobb jag sökt. En kom jag fram till och hon sa att hon redan börjat med intervjuerna, så jag e ju inte bland dom eftersom hon inte ringt mig... Men hon fråga om ja sökt och vad jag hette och så fick jag berätta lite om mig själv. Hon sa att de fått över 140 ansökningar!! Herregud säger jag bara!! Hur ska det gå för lilla MIG då! =/ Hon sa att hon behöver tillsätta personal nu i oktober men att hon skulle läsa mitt CV och ha kvar det i åtanke för framtida jobb. Hon berätta att det är barn i kö så det ska bygga fler förskolor så personal kommer det alltid att behövas.

Den andra rektorn fick jag aldrig tag i...Så ska försöka imorgon igen. De andra två jobben jag sökt ringer jag inte till ännu för det var inte längesen sista ansökningsdagen gick ut och de måste få några dagar på sig att läsa ansökningarna...

Men är ju ett tag innan jag är klar med skolan så det kommer finnas fler jobb framöver. =)

Xoxo you know that you love me... ;)

Hur man irrar omkring på ett sjukhus...

Jag skulle till läkaren idag 19.40. Lena följde med mig för jag ville inte gå själv. Väl framme letar vi upp bokstaven vi ska till och vilken våning. Går in i hissen och trycker på våningen men inget händer. Siffran blir inte ens röd! Efter nån sekund åker vi ner en våning istället! Men där var ingen människa! Åker upp igen till entréplan och försöker igen men inget händer! Någon sekund går och vi åker ner två våningar till K1! Ja bara va fan! Åker upp igen till entréplan och går ur hissen och vi tar trapporna. Väl uppe på 7e våningen märker vi att vi INTE kan gå in genom dörren för den är larmad! *MORR* Vi knackar på fönstret men ingen där! Jahapp, bara att gå ner igen!

Väl nere testar vi en annan hiss men samma sak! Då testar jag vilka andra våningar som går att åka till och några gick andra inte. Ja tänkte vad fan gör vi nu!? Finns ju inte en jävel att fråga! Så vi går ner till entrén och går till väktaren och jag säger att jag inte kommer till rätt våning och han frågar vart jag ska och sen säger han att det borde ju funka. Så han går med oss. Han frågar om de har kvällstid idag och jag bara jo jag har ju fått tid idag! Han går med in i hissen och trycker på våningen men inget händer...Då drar han sitt passerkort och trycker på våningen och då blev den röd! Vi åker upp och kommer in på avdelningen där det var helt DÖTT! Receptionen var nersläckt likaväl vänttrummet! Ja tänkte vad fan är nu detta! Lena och jag går runt i korridoren men inte en enda jävel!!!! Jag började fundera på om jag uppfattat fel dag men det vet jag till hundra procen att jag inte har gjort! För jag upprepade tillome dagen för kärringen i luren!

Jag och Lena satt kvar på avdelningen till 19.50 sen drog vi! Väl nere på entréplan ser jag på en skylt att samma avdelning finns på andra sidan men bara att det är en avdelning och heter C istället för F. Så tänkte att kärringen i telefonen kanske glömt att säga att jag ska till C istället för F! Så jag och Lena drar dit och åker upp till 6e våningen. Väl på våningen är det folk! Tack gode gud! En kvinna kommer fram och frågar vad hon kan hjälpa till med. Jag berättar hur det ligger till att jag har tid 19.40 på deras avdelning fast på F. Hon säger att jag har kommit till avdelningen och ska till mottagningen och att vi kommer dit om vi går längst bort i korridoren och sen tar hissen till 7e våningen. Jag bara jo jag vet vi har ju suttit där en bra stund och väntat och det är helt dött och tillome vakten fick följa med för att vi skulle kunna åka upp!

En annan sköterska kommer och säger att hon trodde att de hade kvällsmottagning på tisdagar, jag bara jag vet inte jag fick denna tiden. Hon sa att hon skulle ringa upp och kolla, men såkart svarar ju ingen för det FINNS JU INGEN DÄÄÄÄR!!!! Då ringer hon till jouren och frågar dem men de visste inte så mycket de heller, men att hon trodde att de hade kvällsmottagningen på tisdagar.

Så det blir för mig att ringa imorgon bitti och kolla vad fan de håller på med! Att de nog får börja skaffa kompetent personal om det ska funka inom vården! Jag menar det tar ju av min tid att åka dit och yra runt och undra vad fan det är som är fel!

Aja, får hoppas på att det är imon och att kärringjävel sagt fel till mig!


Xoxo en riktigt irriterad Katta!


Mamma Mu flyttar in...

Idag har Mamma Mu anlänt till mitt hem. Hon var lite nervös men det gick så bra så. Djoni och Mamma Mu kommer mycket bra överens! Tror att dem kommer bli väldigt bra kompisar hehe. =P Men efter färden hem och den nya miljön blev hon lite trött och tog sig en liten lur på sin ko-kudde. =P Får vi se hur resten av hennes tid blir i familjen Vrebacs hus....=P


Mamma Mu



Mamma Mu med sin nya budy =P



Mamma Mu tar sig en lur

Xoxo kramar från en glad ko....

Helgen som varit

I helgen så har man varit hos Goding. I fredags så åt vi tacos fast med kyckling istället och det var gottit det med. =) Sen titta vi lite på TV bara.

Lördagen var vi faktiskt duktiga och tog oss en powerwalk! =) Sen åt vi frukost och jag försökte plugga lite. Jag tyckte att vi skulle hitta på nåt så vi funderade först på bio och se Flickan som lekte med elden men den har inte premiär än så vi sket i det. Vi åkte ut till ett ställe där vi solade i somras och gick runt lite där i skogen och satte och på en bänk och såg ut över vattnet. =) Där satt vi och lurade på vad vi skulle laga till efterrätt. För vi hade planerat att göra en trerätters middag.

Till förrätt blev det rökt laxfilé på rostad bröd med sallad och lite stekta kantareller. Till varmrätt blev det ugnsgratinerad lax med fänkål-parmesanoströra och chili. Det var gottit det! Till efterrätt hade jag gjort en cheescake med kesella med jordgubb/limesmak och den blev smarrig! =)


Förrätten


Varmrätten

Söndagen var mest slappdag och ångest över att måndagen började närma sig hehe...=P Men jag åkte inte hem färräns idag måndag. För vi var lediga idag från skolan.

Så en riktigt mysig helg har det varit. =) Tack goding för en mysig helg!

Xoxo

Ps. Även en trött Djoni var med hos Goding. Ds.


Lilla tröttis hehe

En solande hund...

Ja jag har en hund som älskar att sola! Eller snarare han älskar värme! =P Så fort det finns en solfläck nånstans i lägenheten ska han lägga sig där och sola! På vintern finns det inte så mycket sol som värmer, så han har en värmedyna han får ligga på istället och den gillar han väldigt mycket! =) Men just nu har han hoppat upp på mitt lilla bord och lagt sig där för att sola! =P Han är för rolig han! Hehe...


Solande Djoni


Han gillar sin dyna hihi

I övrigt är det FREDAGSMYYYYYS! =D Eller helg om man hellre vill säga det! =) Denna veckan har gått väldigt fort trots att man vart så långa dagar i skolan! Men nu är det inte skola på några dar så vi struntar i att prata om skolan nu... Ska snart till Gbg, får se vad vi ska hitta på. Hade tänkt att vi kanske kunde gå på Liseberg men tror inte de blir så...Min kompis som jobbar där hade inga fler biljetter över. Men vi ska nog kunna hitta på nåt annat. Ska iallafall ut och gå, för hunden ska oxå med. =)

Vi hörs kanske i helgen annars hörs vi nästa vecka.

Xoxo you know that you love me...;P

Snart är det fredagsmyyyyys!

Nu är det bara en dag kvar sen är det helg igen! Så gött!! =D I helgen har jag inget planerat och det är rätt gött, att bara slappa och titta film. Sen ska jag vara lite duktig och plugga lite oxå.

Idag har jag varit i skolan hela dan typ. Först studiegrupp och diskutera och skriva en massa. Sen lunch och få rensa hjärnan lite, sen en jätterolig föreläsning (NOT)! Sen studiegrupp på det oxå! =P Så när jag kom hem la jag mig för att titta på TV men jag råkade somna till lite. Så jag kände att ne nu får jag ta och gå ut och gå. Idag blev det ingen powerwalk som jag skulle ha gått utan det fick bli en "vanlig" promenad med Djoni och Lena följde med. =) Men det var lite kyligt, var inte lika varmt som det var innan på dagen.

Nu ska jag fortsätta kolla på Lyxfällan.

Xoxo Sessan med ett tungt höve...=P

Jävla skolhelvete!

Blir så jävla irriterad på jävla skolan! Schemat stämmer inte! Man ska skriva in termin och vilken kurs man läser. Men skriver man bara in kurs så kommer det upp extra föreläsningar som inte står med om man skriver in både termin och kurs! Så idag fick jag reda på att vi ska ha en föreläsning imorgon! Jag som annars skulle ha varit ledig och städat och tvättat och kanske pluggat lite... Iofs är föreläsningen bara till halv 11 men ändå! Sen att det var en föreläsning imorses! Som inte stod på mitt schema utan de andra. Några som var på den säger att den var obligatorisk men det kan den inte vara för då får de skriva det i kurshandboken eller på pingpong men det har de faan inte gjort! Så ja får väl kompletera om det skulle vara så!

Sen är det väl en hel del annat som den jävla skolan krånglar med... Luddig kurshandbok, säger olika saker och blir sura om vi inte kommer på föreläsningar som INTE är obligatoriska! Va fan jag kanske har inbokat en läkartid eller något annat viktigt... Det är väl upp till var och en om man vill gå på en föreläsning som INTE är obligatorisk! Högskolan är eget val och därför tycker jag inte att man kan sätta några föreläsningar obligatoriska! Ne nu måste jag gå ifrån datan innan jag kokar över!

Xoxo en snart överhettad Katta

Helgen som varit

Nu är ännu en helg slut. Att helgerna alltid ska gå så fort! Gillar inte det! =( Jag har iofs långhelg, var ledig i fredags och är ledig imorgon (måndag) oxå.
I fredas kom min Goding till mig. =) Vi var ute och åt med min Twin och hennes J. Det var gottit och trevligt, så det får vi ta och göra om tycker jag. Fast då behöver vi inte gå ut och äta vi kan göra något annat. =) Efter middagen åkte jag och goding och hyrde film. Tyvärr fanns det inte så många roliga nyheter, eller så hade vi redan sett dem så vi tog en äldre komedi...Allt om min buske heter den. Den var väldigt weird, så den va väl inte sådär jättebra direkt...Den var så weird att goding somnade i slutet hehe. =P

Igår lördag åkte jag, goding, Inka, Bea och M till Alingsås för att grilla med anna och 4 andra kompisar till henne. Det var gottit och roligt. Det hanns med lite singstar och lite spelande innan vi drog in till Hotellet eller Ladan som Bea och M kallar det. =P Hehe...Där var det inte så jättemycket folk men vi shakade loss en del. Eller rättare sagt JAG som var nyktrast av alla shakade loss mest! =P Men det är ju sån jag är....;P

Idag söndag vaknade vi runt halv 9, men vi gick inte upp förrän runt halv 12 för att köpa pizza till frukost. =P När vi käkat klart den gick vi och la oss i sängen och kollade på TV men det slutade med att vi båda somnade + Djoni med oss hihi. Sen vaknade vi med ett ryck när godings mobil ringde! Jag bara "Är det din eller min som ringer?!" jag hängde inte med för fem öre och inte goding heller. =P Sen när han skulle svara så gick de inte och svara men det var bara de att han redan hade svarat hehe! =P

Goding åkte hem runt halv 3 =( för han skulle först greja lite med bilen i Sandared innan han åkte hem. Jag och Djoni tog en promenix till Lena som städade lite. Sen gick vi hem och resten av kvällen har vi bara tagit det lugnt.

Nu ska jag snart nana tror jag. Så en rätt full helg kan man säga. =) Synd bara att de tar slut så fort...

Xoxo.....

Jobbansökan

Idag har jag sökt jobb! Mitt första riktiga jobb som jag ska jobba med inom en snar framtid!! =D skrev in mitt CV i en databas som finns på nätet och som många arbetsgivare vill att man söker genom den sidan. Är klurigt att riktigt veta vad man ska skriva in i sitt personliga brev men tror jag fick med det mesta. Sista ansökningsdagen är imorgon så vi får se om man får ett svar. Tycker de kan skriva ett tack även om man inte får det... De vill ha att man ska börja direkt men jag kan inte det, men söka kan man alltid göra. Inte säkert de får någon som söker den tjänsten och är förskollärare, med tanke på att de som gick ut i våras söker ju oftast jobb i början på året så vi får se.

Man kan ju även ta en anställning och sen vara tjänstledig pga studier...Men det kanske inte alla vet att man kan göra så. =) Så det är lite pirrigt nu när man skickat iväg sin första ansökan, hihi men flera kommer det att bli.

Efter allt skrivande kan jag säga att man blev rätt tung i huvudet! Tillslut skrev jag en massa fel och kunde inte läsa riktigt! Hehe..=P Så fick gå ifrån datan en stund...Men nu ska jag gå och äta nåt, är lite hungrig.

Xoxo

RSS 2.0