Helgen

I fredags hade jag besök av min kära Twin. =) Vi gick först en runda på stan och tittade lite och faktiskt så hittade vi lite kläder. =) Sen drog vi hem till mig och lagade lite mat och tjötade. Vi gick väl och la oss runt 12 tiden men det blev inte så ändå... =P Vi hamnade i min säng och tjötade en massa! Som vanligt! Hehe. Så runt halv 2 kände vi att ne nu mååste vi sova! =P

Sen lördagen drog vi till Allum innan hon skulle åka hem, för hennes mamma skulle ha kalas. Så det var en mysig fredag och lördag förmiddag men trist att det ska ta slut. =( Vi får ses snart igen! Och då kanske jag kan komma till er och se erat färdiga hus! =D Ska bli spännande!
Lördagen spenderades sen hos min jobbarkompis med tjejkväll och knytbord. Det var gott och trevligt! =) Vi skulle gått ut oxå men vi struntade i det för vi kände inte riktigt för det, så vi va hos henne och tjötade och sen drog jag hem.


Idag måndag så testade jag på body combat för första gången och gud vad skoj det var! =D Man körde verkligen i ett nästan! Men skönt var det att få svettas rejält så jag ska verkligen gå på det passet igen!

Min present

Nu har jag äntligen monterat ihop mitt sängbord. Fick ett presentkort av Emma och Markus i julklapp, så jag köpte mig ett sängbord. Har haft de hemma ett tag nu men aldrig fått ihop det för jag hade bara en stjärnskruvmejsel. Den passade inte! Så jag bad pappa att ta med sig sin men istället köpte han mig ett sätt med både stjärn och rak skruvmejslar i olika storlekar! Snacka om att jag har en underbar pappa!

Här är ett kort på mitt fina bord! :)


Så irriterad!

Ja det är just vad jag är! Jag är irriterad på mig själv! Jag vet nästan vad jag vill ha men kan inte få det! Inte som det ser ut nu i alla fall...vem vet kanske aldrig mer! Det värsta är väl att jag hade en chans men jag sumpade den! Just för att jag var den jag var då! Försiktigt, mesig och rädd!

 Jag borde släppa det men på nåt sätt kan jag inte det! Men vem vet en vacker dag så kanske det sker? Det kan bara ödet bestämma. Det är så jag får tänka, att det är ödet som bestämmer om det blir nåt eller inte! Men det är ändå irriterande när jag vet att jag har haft en chans! Eller kanske fler!

Ne så just nu är jag bara irriterad och arg på mig själv och lite lessen oxå. När ska jag få det jag vill ha?

...

Jul jul strålande jul!

Nu har man ätit fisk i ugn och det blev gott! Till de hade vi wokade grönsaker och vitlöksbröd. Det var gott! :)

Sen drog vi till med juleskum, pepparkakor och julmust. Så ja hos Katta är det jul än. :P

Annars har jag bara lämnat hunden till pappa igen och sen tränat MRL. Resten av kvällen blir framför TVn innan sängen kallar.

Puss & kram


Tjejkväll

Nu är man hos M och har gosat med lille M och ätit god mat. Nu ska jag smaka på en cupcake och titta på filmen Red Riding Hood.

Puss & kram


Besök!

I helgen har jag besök av en liten krabat för pappa passar större krabater så då får jag ta den lilla. Han är min gosegris!
I eftermiddag/kväll ska vi bege oss ut i snöovädret och hälsa på i Mölndal och ha det lite mysigt med mat och tjöt. :)

Såhär sen min lilla krabat ut! Djoni! :D


Fika!

Idag är det dags för lite fika. Det blev en god passionste och en chokladmuffins. Alltid lika mysigt att sitta och tjöta massa skit.

Snart hem och ta det lugnt innan det är dags för sängen.

Puss & kram


Jag behöver hjälp!

Har suttit och grejat lite med min blogg men om det är någon som är snäll och vill hjälpa mig att fixa till den får gärna säga till! Jag är så dålig på att fixa och har väl direkt inget tålamod heller!

Vill så gärna börja blogga lite oftare nu men när jag inte har någon rolig blogg så har jag ingen motivation!

Nu är det mästerkocken på TV så det ska tittas på!

Puss & Kram

RSS 2.0