Fint besök

Idag var systeryster och hälsade på med sin kompis Ulle. Jag bjöd på kaffe och mina och Angelicas goda cupcakes. De gick även hem och syrran och Ulle. =) Det var ju tur det...Men de klagade lite på kaffet så tills nästa gång får jag köpa ett bättre kaffe. =P Hehe.

Måste berätta en rolig sak syrran berättade när de bilade uppe i norrland med en annan familj förra sommaren. Syrran har två hundar två labradorer. Då var den enda hunden bara en valp och hon kan ju inte bara kissa och bajsa på beställning. Så syrrans man åkte ifrån de andra för de hade stannat på en bensinmack, och han ville ha mer skog. Så han åkte iväg och hunden kissade bara. Han åkte tillbaka och satte sig i bilen igen med hela sin familj och de åkte iväg.

Efter en stund känner syrran att det börjar lukta bajs! Hon vänder sig om och ser att valpen står och ska till att bajsa! =P Syrran ropar "hunden BAJSAR i bilen PÅ JESSI!!" Syrrans man som är rätt känslig sitter och hulkar i bilen och dottern skriker hysteriskt! De vevar ner alla rutorna och de kör på motorvägen så bilen åker ju hit och dit! Kan bara tänka mig hur det såg ut för de som åkte bakom! =P
Den andra familjen som åkte med dem åkte bakom dem så de såg bara en bil som susade fram och tillbaka och efter ett tag åker av vägen in på en liten väg! =P Syrran kastade ut filten som var i hundarnas korg, och som tur var så fanns det en liiiten bäck så att syrran kunde tvätta hundarna!
Tänk er...syrran står och tvättar hundarna med schampoo, mannen står och spyr och dottern står och skriker hysteriskt! (dottern är 14).

Gud vad jag garvade när syrran berättade allt det här! Hon har ju sån bra inlevelse när hon berättar oxå så jag satt och lipade så roligt var det! =P Kan tänka mig hur det såg ut för dem som åkte bakom bilen och ser att hunden BAJSAR I BILEN!!! =P Haha!

Jag hoppas att ni oxå fick er ett skratt! =P

Puss & Kram

Cupcakesbak

Igår bakade jag och Angelica cupcakes. Vi gjorde två satser en med jordgubbsglasyr på och en med vit choklad och hallon på. Jättegoda blev dom och jättesöta! =D Vi är så duktiga så! Sen gjorde vi någon annan kaka... en chokladkaka med mörk choklad, massa smör, digestivekex, marsmallows i. Den blev rätt maffig och rätt okej, men ingen man äter mycket av.

Efter att vi bakat och ätit en mass frosting så kände vi att det var dags att få i sig lite salt. Så vi gjorde vitlöksbröd med Tatziki. Smarrigt var det! Sen hamnade vi i någon koma för vi blev dötrötta! =P Så vi kände att ne nu får vi ta och röra på fläsket lite! =P Så vi shakade loss rätt galet i Angelicas storarum hehe! Men skoj hade vi!

Bjuder jag på lite bilder...


Före frostingen


Såhär blev frostingenDe med vit choklad påDe med jordgubbsglasyr på och lite strössel


Det var allt för denna gången!

Puss & Kram


I will survive

En bra text:

At first I was afraid, I was petrified Kept thinkin' I could never live, without you by my side. *But then I spent so many nights just thinkin' how you did me wrong. And I grew strong, and I learned how to get along* So now you're back, from outer space I just walked in to find you here with that sad look upon your face. I should've changed that stupid lock,I should've made you leave your key! If I had known for just one second you'd be back to bother me, Go on now go, walk out the door Just turn around now, cause you're not welcome anymore Weren't you the one who tried to hurt me with goodbye Did I crumble, did I lay down and die Oh no not I, I will survive Oh, as long as I know how to love, I know I'll stay alive & I've got all my life to live & I've got all my love to give I'll survive, I will survive Hey, Hey!!! It took all the strength i had, not to fall apart. *just tryin hard to mend the pieces of my broken heart* And I spent so many nights just feelin' sorry for myself, I used to cry But now I hold my head up high And you see me, somebody new I'm not that chained up little person still in love with you And so you felt like droppin' in, and just expect me to be free But now I'm savin' all my lovin' for someone who's lovin' me Go on now go, walk out the door Just turn around now, cause you're not welcome anymore Weren't you the one who tried to break me with goodbye Did I crumble,did I lay down and die Oh no not I, I will survive Oh, as long as I know how to love I know I'll stay alive I've got all my life to live, I've got all my love to give, I'll survive, I will survive... Oh....... Go on now go, walk out the door Just turn around now, cause you're not welcome anymore Weren't you the one who tried to break me with goodbye, Did you think I'd crumble, Did you think I'd lay down and die Oh no not I, I will survive Oh, as long as I know how to love I know I'll stay alive, I've got all my life to live, I've got all my love to give I'll survive, I will survive I will survive!!!

Cupcakes

Jag tittar på en serie som heter What I like about you och i den serien så har en av tjejerna öppnat ett muffinscafé. Där har hon så söta muffinsar med fin glasyr på i olika färger! Man blir så sugen på att prova dem! Eller att öppna en egen muffinsbar! =P Hehe..Vet att jag och Emma skojade om att öppna en muffinsbar som skulle heta Emkas muffinsbar! =D Hehe...Men ne det får nog bara vara drömmar. Men jag tänkte i alla fall baka lite cupcakes. Så imon ska det bakas! =D Får se om jag lägger upp lite bilder på de färdiga kreationerna!
Tänkte bjuda på lite bilder på olika cupcakes:


Visst ser dom goda ut!? =D

För övrigt så har jag haft en bra vecka. =) Haft besök och ätit tacos och haft det trevligt. =) Nu är det helg och det är skönt! Har varit så trött idag att jag sov några timmar när jag kom hem hehe...=P Men nu är jag rätt pigg så får se om ja kan somna sen.

Vi hörs!


Puss & Kram

År 2011

Nu är det ett nytt år! Nya möjligheter och jag ser bara framåt! No more tears for you! Det känns som att det här året är mitt! Eller okej jag kan väl dela det med några till då...;P Hehe...I alla fall med er som betyder nåt! =)
Jag känner mig starkare! Att jag kan! =) Blir lite förändringar på jobbet oxå och det kan nog bli bra tror jag.

Jag kan känna att jag vaknar på morgonen och att jag känner mig glad inombords och ibland även får ett leende på läpparna. =) Jag vet inte vad det är...kanske är vårkänslorna som börjar smyga sig fram redan? Eller kanske att jag har så underbara vänner som finns där för en?? Ja nåt är det i alla fall. =)

Längtar verkligen till våren och sommaren! Slippa all den här snön och slasket. Men det tar väl sin tid...

Ne jag ser fram emot att se vad de här året att att bjuda på. =) Jag hoppas på det bästa i alla fall! =)

Puss & Kram på er där ute mina kära vänner!

RSS 2.0