Hjärta!

Jag har sovit hos syrran från söndag till tisdag för syrran och hennes man åkte Kielbåten. Dottern var hemma själv och de ville inte att hon skulle va ensam hemma så jag ställde upp. Som tack fick jag en chokladask som är hjärtformad, självklart är bitarna oxå formade som hjärtan. :) Tack kära syster du vet att jag älskar choklad! Och speciellt nu när man gått och blivit sjuk!
Så idag har jag varit hemma från jobbet och blir hemma imon med. Får se hur det blir på torsdag. Måste ju bli frisk för jag ska ju till Malmö på fredag!

Puss & kram


Matematik

Jag är en av förskolepiloterna på min förskola. En person från varje avdelning på förskolorna i Partille kommun träffas 2 gånger per termin och får en föreläsning om matematik i förskolan. Sen sätter vi oss i små grupper och diskuterar olika saker som vi får från föreläsaren. Föreläsaren heter Camilla Björklund och hon forskar om små barns utveckling inom matematiken. Så vi ingår i hennes studie som hon ska göra.

Idag pratade hon om former och mönster. Sen fick vi sitta i grupper och diskutera om vad vi sett på förskolorna hur barn använder sig av matematiska begrepp och tankar. Är rätt intressant att sitta så i grupper för man utbyter erfarenheter tips och ideér.

Tills nästa träff ska vi ta ett steg längre med våra frågor. Ställa ledande frågor till barnen inom matematiken. Så det ska bli intressant och se om man kommer ihåg att göra det! =P


Akupunktur

Idag var det dags för sjukgymnasten igen. Denna gången satte hon de starkare nålarna på andra ställen så det kändes i typ hela musklern och stramade! Det var ingen skön känsla men jag stod ut, menar den lilla smärtan om det betyder att det blir bra i armen! Men det är lite weird att ett par nålar ska kunna göra det bättre... Har även fått lite övningar jag ska göra varje dag eller så ofta jag kan för att sträcka ut musklern. Jag håller tummarna att det ska bli bra igen!

 


Lite läskigt ser det allt ut!


För övrigt har jag haft en gammal vän på besök. Det var trevligt att träffas med tanke på att det var 4 år sedan vi sågs sist! Blev en del tjöt och skratt. =)

Nu ska jag fortsätta kolla på mästerkocken.

Puss & Kram


Äntligen!

Nu har jag äntligen köpt nåt för mitt presentkort jag fick när jag fyllde 25, alltså för 3 år sedan. Fick det av tjejerna när jag fyllde 25. 400kr på cervera. Jag hittade fina glas som man oxå kan servera i.

Men de kostade inte 400 så har fortfarande pengar kvar. :P

Puss & kram


Mat!

Ikväll har jag testat på att göra ädelostgratinerad kycklingfilé. Det ser smarrigt ut och ska snart avsmakas! Väntar bara på att haricots verts ska koka upp!

Läste min väns artikel innan som hon var med i om sin vikt och kampen att gå ner. Jag är så stolt över henne över hur duktig hon är! Jag är stolt och lycklig att jag fått lära känna denna underbara vän! Tack för att du finns! <3

Puss & kram


Helg

Ja nu har det varit helg igen. I fredags blev det en liten sväng till stan för att kika lite men hittade inget. Sen hamnade vi på nån pub där As faster och kusin satt och drack lite. Så vi åt lite mat där och satt och tjötade sen drog vi hem. Rätt trevligt ställe med bra musik. =)

Lördagsmorron fick jag gå upp tidigt för jag skulle åka till Borås för att titta på Jennifer som tävlade i simning i sandaredsbadet. Det blev en lång dag eftersom det är så många som ska tävla och lång väntetid mellan tävlingarna.
Efter tävlingarna drog jag med hem till systeryster och åt racklet, jättegott är det som alltid! =) Kikade lite på tyska idol sen åkte jag hem.

Idag söndag har jag städat hela lägenheten. Och snart ska jag iväg och träna MRL. Ska bli skönt att få röra på sig lite.

Glömde skriva att i lördags när vi åkte hem från Sandaredsbadet så åkte vi förbi vårt gamla hus i Sjömarken. Jag var tvungen att ta kort på det för att ha som minne. Huset var vitt nu men när vi bodde där var det vanlig tegelfärg.

Puss och Kram

RSS 2.0