Önskelista

Här kommer min önskelista...iallafall det jag kommit på hittils.


1.   Smycken- inte för mycket krimskrams
2.   Klocka- inte för tjockt armband
3.   Parfym- Vera Vang- Princess
4.   Höganästallrikar
5.   Kosta Boda glas- ej gula eller oranga
6.   Prison Break säsong 3-4
7.   Temuggar
8.   Röda stora handdukar
9.   Sällskapsspel
10. Plattång som man även kan locka håret med
11. Serien Varuhuset säsong 1
12. Thomas Sabo halsband
13. Thomas Sabo berlocker


Sådär nu har ni fått lite tips på vad ni kan köpa iallafall. =)

Xoxo


Thomas Sabo

Kom nyss hem från en Thomas Sabovisning. Det var riktigt fint och så mycket fina smycken som man gärna vill ha! Men det kostar oxå! Jag köpte iallafall ett armband så nu ska jag bara önska mig berlocker så det inte ser så tomt ut! =) Hihi.

Ska skriva upp vilka jag vill ha sen... Eller så får folk köpa vad de tycker passar in på mig.


Ett sånt här armband har jag köpt...fast utan några berlocker då. =P

Xoxo give me!

Lådor?

Många som inte läser kursen med mig vet såklart inte vad jag menar med låda. =P Så jag ska berätta det för alla så att ni förstår vad jag har sysslat med!

I den här kursen skulle vi ha en låda, en egentillverkad, skokartong eller någon annan form av låda. Bara man hade något att stoppa saker i. Sen skulle vi ha minst 7 aktiviteter som har med läs- och skrivutveckling och matematik att göra. Som vi skulle utföra med barnen på förskolan/skolan man var på under sin praktik. Eller man behövde bara göra 3 aktiviteter av dessa 7. Sen skulle alla aktiviteterna ha ett gemensamt tema och jag hade Mamma Mu som utgångspunkt. Så idag har vi haft med oss våra lådor och redovisat för varandra vad vi har gjort för aktiviteter. Det var rätt okej idag, man fick lite idéer från kompisarna.

Jag hoppas på att alla blev godkända! =) För alla har ju lagt ner arbete på sina lådor, några mer andra mindre (jag). =P Hehe..Men jag är nöjd!

Så nu var det sista dagen för denna kursen och nu behöver jag inte gå på någon föreläsning något mer! Gött!!

Skulle skriva i bloggen igår men det krånglade, men skulle skriva att jag sökt 8 jobb igår! Så får vi se hur det går. har sökt jobb allt från Göteborg, Härryda, Landvetter och Mark.

Xoxo hoppas på jobb snart!!!


Nu börjar helvetet...=P

Idag har man inte gjort sådär jätte mycket. Har varit lite i skolan med Anna och Bea och skrivit lite på ex.jobbet. Det är nu helvetet börjar hehe...=P Eller ne lite roligt ska det väl bli oxå. Men det känns som att det kommer bli mycket skrivande!

I helgen var jag på begravning, aldrig skoj men men vad ska man göra. Det var riktigt vackert! =) Sen i lördags åkte jag och goding till Lena för att fira henne lite. Hon bjöd på mat och hemmagjord glass. Riktigt gott! =) Trevligt sällskap oxå! Sen söndag åkte vi till knalle lite och jag köpte en mössa till goding en riktigt fin! Han köpte även en mössa till sig själv hehe, så nu har han två mössor att välja mellan. Jag köpte ett bar jeansleggings, dem e riktigt praktiska. För de behövs inga knappar eller jeans som behöver sitta åt. Så den som kom på leggings är en smart jävel! =P Hehe.

Imorgon är det sista lektionen på den här kursen! (JIPPI) Vi ska redovisa våra jävla lådor...=P Får se hur det kommer att gå och om man blir godkänd! Sen är det bara att lägga ner sin energi på ex.jobbet!

Nu ska jag ta lite mellanmål sen blir det att rasta hunden och sen åka och shaka rumpan!

Xoxo shake that ass...

Nu ska vi slåss!

Japps, det är just vad jag ska göra om en stund. Jag och Anna (Twin) ska pröva på Ki-box. Får se hur det verkar, om det är skoj. Är väl lite skoj att få avreagera sig lite för jag har känt mig så lättretlig! Det är hormonerna! =P Hehe... Passet är 1½ timma långt så får se hur död man är efter passet! =P Men eftersom det är Ki oxå i de hela så är det väl lite stegkombinationer först kanske? Ska bli skoj att se killarna som tar ut allt dem har redan i början så att de är helt slut innan halva passet hehe. Jag är iofs likadan men får försöka att ta det lugnt! Ne nu får jag ta och fixa min vattenflaska och förbereda mig mentalt så får jag återkomma senare om hur det var!

Xoxo lets get ready to rumble....


"Tack för att du tar hand om mitt barn så bra!"

Det är något vi pedagoger verkligen inte får höra ofta tyvärr! Oftast är det negativa sakerna som kommer fram! Mest om att Varför har vi inte vänt vantarna ut o in innan man lägger in dem i torkskåpet? varför är hon smutsig på tröjan? Varför har ni inte tagit av/på tröjan? och en massa annat... Det är inte alltid lätt att komma ihåg allt när man är kanske tre personal på 20 barn!

Sen att kläder försvinner är ju lätt hänt när dem inte NAMNAR kläderna!!!! =P Hur svårt är det liksom!? När typ alla kläder har en liten lapp där man kan skriva barnets namn...eller åtminstonde skriva första bokstaven i förnamnet. Ne jag tycker att föräldrar borde visa lite mer uppskattning mot vad vi gör för deras barn! Vi är inte mer än människor och kan både glömma och göra fel ibland!

Sådär...nu fick jag skriva av mig lite! =P

Ps Sen så finns det såklart föräldrar som säger åt oss hur duktiga vi är, och att de verkligen beundrar oss som orkar jobba med barn varje dag. Ds.

Xoxo sluta gnälla och börja tacka...

RSS 2.0