Mögel

Ja det var jag fick uppleva idag på jobbet och inte lite heller! Jag hade diskat efter mellanmålet och skulle tömma den ena kaffesumpsbehållare eller vad man ska kalla det. För vi har en kaffebryggare som man kan koka två kannor samtidigt. Vi hade använt den ena bara. Jag skulle kolla så att jag hade satt fast den ordentligt så jag öppnade de andra facket och fick se hur hela den kåpan var full att vitt mögel! Det har stått där hela semestern då med andra ord! Det var riktigt äckligt och luktade inte så gott! Jag fick hämta plasthandskar och försöka slå ut det i en påse. När de hade trillat ner i soppåsen så var det ju såklart mycket vitt kvar i själva plastkåpan. Så det var bara att försöka diska bort det. Det var äckligt att behöva ta i det men som tur var så hade jag ju handskar på mig! Men jag har nästan lite fobi för mögel men det gick bra som tur var... Så imon får vi desifisera den eller nåt så att alla bakterier verkligen är borta! Blä säger jag bara!!!


Mögel är väldigt äckligt!

Så det var min första arbetsdag...

Eller ne den var faktiskt rätt okej, skoj att träffa barnen som var där och sen hade jag även ett inskolningsbarn idag. Men det gick rätt bra tycker jag. Han vågade gå ifrån mamman och titta vad de andra barnen gjorde trots att han är så liten.

Imon får vi se om det händer något annat spännande på jobbet hehe. =P

Den lilla bärbara datan har pajat så nu har vi bara den stationära men den har vi ingen skärm till igång just nu och nu sitter Daniel vid datan och spelar på TVn. Så jag sitter med jobbets bärbara för jag tog hem den över semestern ifall de skulle bli inbrott eller så. Men den här har ju inte MSN så jag kan inte sitta där... så får se vad jag ska underhålla mig med...

Puss & Kram till nån...om det ens är nån som läser min längre...=P

RSS 2.0