Bästa date!

För exakt ett år sedan så vaknade jag och åt lite frukost och sen hoppade jag in i duschen. Hela morgonen gick man med ett pirr i magen för jag skulle ju på min första date med D! =) Så man fixade sig och fixade picknickbagen och väntade på att han skulle ringa att han var utanför.

Vi hade bestämt att vi skulle träffas ca 14.00, så strax innan 2 ringer min mobil och han säger att han är utanför! Gud! Han är här tänkte jag och var jättenervös! Tog picknickbagen och begav mig ut. Han hade gått ur bilen och mötte upp mig för att ta bagen och la den i bilen. Min första tanke var "wow va snygg han är!" =P Hehe för det var han. Och lite cool med sina solbriller oxå. =P

Vi begav oss till stadsparken och där hade vi en mysig picknick med tjöt om lite allt möjligt. Sen drog vi en sväng till knalle och kikade lite i affärerna. När vi var påväg från affären så sa han att han hade shoppat lite under dagen, en tröja och en parfym och så log han mot mig. Jag fattade först inte varför men sen slog det mig att han hade köpt den parfymen jag tyckte om på killar! =D Jag tyckte väl att jag kände igen lukten hehe...

Efter en liten snabb runda på knalle drog vi till Almenäs för att ha lite picknick där, men vi var inte en lång stund för det var en värsta familjefest där eller nåt! =P så vi drog hem till mig och han fick hälsa på pappa! Vi tog Djoni och drog en liten promenix. Sen hem till mig och kollade på en film och han låg bakom och höll om mig. Så härligt! =) Sen var klockan rätt mycket så han åkte hem.

Detta är min bästa date som jag har varit på! =) Och hur de hela slutade det vet ni ju redan...eller slutade har det ju inte gjort utan snarare bara fortsatt framåt...=) Är så lycklig så och älskar min goding så himla mycket och jag hoppas på att vi har en lång framtid tillsammans! =)

Älskar dig min goding! <3



Puss & Kram

Innebandyturnering...Haha

Idag har det varit en seg dag. Kände nästan på mig att jag skulle få ont i huvudet under dagen och tror ni inte att jag fick det! Sen på det så hade jag glömt min lilla väska hemma med tabletterna så jag kunde inte ta nåt mot huvudet! =( Så det var skönt att få komma hem och bara ta det lugnt! Eller jag lagade mat oxå för älsklingen är på INNEBANDYTURNERING med jobbet, det är olika företag som möts. 

Anledningen till att jag skrev INNEBANDYTURNERINGEN med STORA bokstäver är för att det är lite roligt att han är med på det, för jag kan ju inte säga att han har så himla bra kondition! =P Så det hade vart skoj att se honom springa runt där...Till mig sa han att han skulle tacklas bara, men så mycket tacklingar får man inte göra. Men han skojade bara. Men det ska bli intressant att få höra hur det gick hehe...=P Jag hade gärna velat vara med på nåt sånt! Lätt! Det är skoj med innebandy, och visst kan man vara med i något korplag men orkar inte lägga ner energi på att leta upp nåt sånt.

Ska istället försöka ta tag i gymmet nu. Ska eventuellt dit på lördag och skriva in mig. Har ju fått friskvårdspengar me som man ska utnyttja. =)

Kan för övrigt berätta att vi haft kompisklubben idag. Barnen fick välja var sin pinne som de plockade i skogen i tisdags. Sen tog vi fram olika målarfärger och så fick de måla sina pinnar. Riktigt fina blev dem! =D Nästa torsdag ska de få sätta fast paljetter eller nåt annat på om de vill. =)

Nu ska jag kolla på Halv åtta hos mig.

Puss & Kram

Grattis mamma

Idag skulle mamma ha blivit 68 år. Jag saknar henne så himla mycket! Hon försvann för tidigt! Jag kommer ihåg hur hon alltid bad till gud att åtminstonde få se när jag gifter mig...Men tyvärr kommer hon inte få det. När hon var lite sämre sen så hade hon en önskan att få leva fram tills att jag gick ut 9an och det fick hon. Hon kunde inte komma till skolan men hon var med hemma och firade lite.

Men idag är det hennes dag. Jag hoppas hon har det bra där hon är och att vi en vacker dag kommer träffas igen. Min mamma var den bästa mamman i hela världen även om vi hade våra småtjafs, men det är så det brukar vara mellan mor och dotter. Tyvärr sa jag aldrig till min mamma att jag älskade henne för vi sa aldrig de orden, men hon visste att jag älskade henne. För man kan ju visa sin kärlek på andra sätt än att behöva säga de orden. Dock önskar jag ändå att man kunde få träffa henne idag så att hon får se hur man ser ut och har det i livet och få berätta för henne hur mycket hon betydde för en och att jag älskar henne så mycket!

Men hon har det bättre där hon är nu än att hon skulle levt och ha ont.

Så grattis min älskade mamma hoppas du har det bra där du är! Kommer alltid älska dig och komma ihåg hur varm och omtänksam du var mot alla!

Puss & Kram

Snö!

Ja idag har det snöat! I alla fall här! Det haglade oxå men det var snö oxå för det la sig på vissa ställen och på en del bilar. USCHA!! Det vill man ju inte ha nu! Nu ska det ju vara soligt och varmt! Men idag har det varit grått och kallt ute.

Idag var vi var i skogen med 4åringarna. De fick plocka pinnar som vi ska ha på kompisklubben på torsdag. Gud vad en del barn gick verkligen in för det och letade pinnar hela tiden och kom fram och frågade om det var en bra pinne! =P Hehe... Så nu har vi en hel del pinnar! Vi ska låta barnen få greja lite med pinnarna, som att limma på lite tyg, måla eller kanske limma på paljetter. Dessa ska vi sen lotta ut så att alla barnen får var sin kompispinne. =) Det speciella med pinnarna är att de ska ha en speciell egenskap, som t.ex. trösta en när man är ledsen, hjälpa en när man är rädd. Så vi får se vilka olika egenskaper kompispinnarna får. =)

Nu kollar jag på Couger Town, men har redan sett alla avsnitten som visas i USA...Vi fuskar lite här hemma hehe...Men den serien e riktigt rolig. =D Så även den nya serien som går på fredagar Modern family.

Ska kolla klart på detta sen ska man nana för att jobba ytterligare en dag...

Puss & Kram

Fotbollsspelare är som dagisbarn

Hittade en rolig artikel för x antal år sedan som jag ska dela med mig om nu:


Inte helt otippat är fotbollsspelarnas favoritmat pasta. Allsvenska herrar är ketchupmissbrukare, de går åt tre kilo i veckan. De har ketchup på allt, till och med fiskgratäng. Men det kanske inte är så konstigt- elitspelare och dagisbarn har ju faktiskt en hel del gemensamt:

* De springer runt i grupp i namnade kläder, har bestämda platser och egna krokar att hänga sina grejer på. När kläderna blir leriga finns en mamma/materialare som tar hand om tvätten.

* De slåss om frökens/tränarens uppmärksamhet och vrålar "min" när de är i närheten av en spade/boll.

* De är rutinnarkomaner och äter, vilar och leker på bestämda tider. Om schemat rubbas blir det lätt lite gnälliga.

* De måste göra vissa saker i en bestämd ordning, till exempel ta på höger sko före vänster, annars är hela dangen/matchen förstörd.

* Om favorittröjan/turkalsongernar är i tvätten vid fel tillfälle skriker de högt.

* De har avundsvärd energi och kan springa i 90 minuter.

* Är grymma tävlingsmänniskor och ofta rätt dåliga förlorare.

* Frågar man dem något- "kan du ta på dig vantarna/berätta om första målet"- inleder de gärna svaret med ett "nej", de kommer liksom automatiskt oavsett fortsättningen.

* Och som sagt, de tycker alltså att ketchup till fiskgratäng är en alldeles utmärkt idé.


Stämmer det eller inte? =P

Puss & Kram

SF!

För er som inte förstår vad SF står för så står det för Sambo Fritt! =P Hehe... Så ja jag är själv ikväll för älsklingen skulle på After Work med en jobbarpolare och det tycker jag han gör rätt i. Kul att få komma ut med lite grabbar och sitta med en öl i handen och tjöta. =P

Medans han är på stan så får jag lägenheten för mig själv. Ska inte göra så mycket, ska bara slappa och väntar nu på att Talang ska börja och sen Solsidan. Den serien är så bra! =) Är så rolig och han Filip är så mesig att han inte vågar säga ifrån, förutom en gång då han verkligen skällde ut en gammal klasskompis! Hahaha!

Hmm..man kanske borde poppa lite popcorn? Det är ju så gott! Speciellt om man poppar dem själv! =)

Måste berätta en rolig grej som hände på jobbet idag. Eller hände och hände men i alla fall...Vid frukosten så var det en liten tjej snart 3 år som var sååå trött! Hon nästan satt och åt sovandes! Hehe...Men tyvärr fick hon inte sova för då skulle hon inte sova sen när det väl är dags för vilan. Men fick i henne lite mat och sen att vi gick ifrån bordet så blev hon piggare. =) Men hon fick faktiskt sova lite tidigare, hon fick gå in och sova med de minsta barnen, ( barnen sover/vilar innan de äter lunch). Sen var hon pigg och glad när vi skulle äta mat. =)

Ne nu ska jag ta lite mer kyckling och sen poppa popcorn till Talang.

Puss & Kram


Uppdatering

Ja nu gäller det uppdatering! Har ju inte uppdaterat sen innan påsken!! Långfredagen var jag och älsklingen hos systeryster för att äta lite god mat. Grillad lamm med en jättegod potatisgratäng! Sen på det en god kaka med hallon och blåbär i. =) Sen satt vi och tjötade en bra stund in på kvällen innan vi åkte hem.

Lördag påskafton åkte jag och älsklingen och Djoni till Mariestad för att hälsa på Daniels föräldrar. De var i stugan så vi åkte dit ut och hade det trevligt och bara kopplade av och umgicks med hans föräldrar. =) Längtar tills sommaren då man kan vara där ute och sola och bada och att Djoni får springa loss! =D Söndagen åkte vi hem igen för att vi ville ha måndagen för att bara vara hemma och ta det lugnt. Men på söndagen hann vi med en del! Först till Borås och lämna hunden, sen till Allum för att byta älsklingens solglasögon som hade gått sönder efter en vecka. Sen åkte vi hem och tog det lugnt.

Måndagen slappade vi förutom att vi gick ner till solariet för att testa den. Jag fick ta en där man ska stå och sola. Var lite knepigt att ha ögonskydd på eftersom de sitter ju inte på! Så jag tappade dem säkert 2-3 gånger! =P Hehe...så jag fick stå lite med huvudet böjt uppåt. Sen så tänkte jag att om man ska stå och sola så måste man ju sätta upp håret annars får man ju ingen färg i nacken eller på ryggen om man nu har långt hår! =P Så jag väljer nog hellre att ligga ner och sola så att man kan koppla av oxå. Så nästa gång får älsklingen ta den hehe.

Idag är det redan torsdag vilket är skönt. Har inte hänt så mycket i veckan som man kan berätta om...Jo höll på att glömma! Jag köpte en ring till goding i påskägg. Ja ingen förlovningsring utan bara en fin ring han kan ha på sig. =) Men den var lite för klumpig tyckte han, den såg ut som en mutter. Så vi drog och tittade på en annan, så han hittade en som var slät i silver med svart färg i mitten. Väldigt fin! Men de hade inte hans storlek inne så vi fick beställa, så idag efter jobbet åkte jag och hämtade den. Så hoppas att den blir bra nu. =)

Förresten så har jag lämnat in bilen på lagning och den är färdig så jag hoppas att jag hinner hämta den imorgon. Ska fråga om jag kan gå lite tidigare så att jag verkligen hinner innan klockan är 5 och jag slutar 4... Bilen gick på 2800 så inte jättefarligt men ändå pengar man inte vill lägga ut. Men hellre de än 10.000 som en ny skit skulle kosta. Får bara se hur länge detta håller som de har lagat...

Ne nu ska jag titta till kakan som jag ska ha med mig imorgon till jobbet på fredagsfikat. =) HOPPAS verkligen att jag lyckats med den!! Annars får jag åka ner och köpa nåt färdigt på ICA vilket är trist för jag kan baka! Bara att jag inte kommit på hur den är ugnen fungerar riktigt...

Men vi hörs av!

Puss & Kram


Pengar...

Jo man skulle gärna behöva lite mer pengar. Speciellt nu när bilen ska krångla! Det var nåt som heter kabelreglage eller hur det stavas som har pajjat eller nåt. Skulle de sätta in en ny skulle de gå på ca 10.000, ska de försöka laga den då går det på ca 4000 trodde hon och då skulle hon va snäll och ta minus felsökningen. Men jag ska kolla med pappas polare om han kanske kan fixa det.

Annars får ja ta de att de får försöka laga den. Hon på verkstan sa att det är inte farligt att köra med bilen, det som kan hända är att bilen stannar men hur kul är det då! Sen var det att det värsta som kan hända men inte är så troligt är att om det blir en kortslutning så kan det börja brinna! Yohoo vad roligt! =( Så jag får se hur det blir nu med bilen. Funderar på att sälja den och köpa någon annan. Fan att de ska krångla så! Två reparationer på mindre än 1 månad nu ju! Har inte haft en månadslön utan att jag har haft nåt extra utgifter! Fan! Att man ska ha sån otur! =(

Jaja, får se hur det blir framöver. Idag fredag ska jg och älskling till syrran för att grilla lite och ha det mysigt. Pappa ska oxå komma dit så det ska bli trevligt. Imorgon lördag åker vi till Mariestad för att hälsa på älsklings föräldrar ute i stugan. Hoppas bara att det är fint väder så att Djoni kan få springa ute lite på gården. =)

Ni får ha en trevlig påskhelg så hörs vi! =)

Puss & Kram Glad påsk!

RSS 2.0