Den kommer krypande...

Ja den gör det verkligen! Träningsvärken alltså! Jag var och körde body combat igår och det var ett bra tag sen jag var och körde ett pass på gymmet. Igår kände jag inget och inte idag heller, men värken har smått kommit krypande under dagen. Nu är det kväll och det börjar kännas mest i armarna! =P Hehe. Är mest otränad där så vi får se hur det känns imorgon! Brukar vara värst 2a dagen. Jag som tänkte köra styrketräning imon haha, får se hur det ska gå!Träningsvärk oh ja! =P


Inge bra tid nu...

Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Fotbad

Fick för två år sedan ett fotbad i julklapp men har aldrig testat det. Så jag tyckte det var dags nu att testa den. Kan säga att det var skönt! :) man kan få vibration, bubblor och värmehållning. Så det ska jag verkligen testa igen! :)

För övrigt har jag varit i Slottsskogen idag och solat och bara gottat mig! :)

Puss & kram


Bikini

Jag var nere på stan igår och letade efter en ny bikini. Man måste ju ha en ny varje år.. :P hehe. Så jag hittade min på Stadium. :)

Ska snart iväg till Slottsskogen för lite solning.

Puss & Kram


Äntligen!

Nu har jag monterat ihop mitt sängbord. Så nu har jag en på varje sida. :) är det bara den bruna byrån som ska målas vit sen är jag nöjd. Men det får jag göra en annan gång.

Puss & kram


Glömde..

Glömde ju visa mina fina skålar jag köpt! :) de kommer passa så bra in i min vita byrå sen! :D

Puss & kram


IKEA

Igår var jag på IKEA för jag tänkte köpa mig en byrå till köket. Men IRL var de rätt brett så var tvungen att först mäta innan jag köper de. Men fick med mig ett påslakansett, turkosa handdukar, en svart matta och ett nattduksbord, ett likadant som jag redan har.

Sen hittade jag en hallmöbel jag vill ha! Så det blir IKEA snart igen!

Här kommer kort på mattan och sängbordet.


RSS 2.0