Förvirrande

Ja det är lite snurrande i min hjärna. Ja vill ha nåt men vet inte om ja kan få det. Eller jag vet väl att jag kan få det till en viss del men sen om ja skulle vilja ha mer vet jag inte om jag kan få. Sen blir det ju aldrig av heller! Nästan så man blir tokig ju! Dumt att man ska fastna för nåt som är för långt bort. Men det är nåt där...men jag vet inte riktigt vad.
Man testar med annat men det kommer bara tillbaka i hjärnan. Fast vill man nåt så går det ju sägs det ju. Från min sida så vill jag ju...men men återstår att se.


Långledigt

Det har varit så skönt att få vara långledig! Man känner att man verkligen längtar efter semestern nu och tänk den är snart här! Det har gått sjukt fort! Helgen spenderades lite i Borås och sen utgång i Gbg. Kan säga att det var skoj att gå ut i Gbg! Bra musik och killarna vet verkligen vad parfym heter! =D

Pappa har fyllt år, i söndags. Men jag och syrran överraskade honom igår med en korg full med lite mat i. =) Han blev överraskad och glad! =)

Sen att det har varit bra väder i helgen det kan man inte klaga på! =) Har solat och haft det gött!


Pappa och jag på julafton =)

Puss & Kram

Bebis!

Idag var jag hos S och träffade hennes lille goa son E! Sååå söt att man nästan dör! =D Massa massa rött hår! Jättegulligt! Hihi! Älskar verkligen små bebisar! Man blir bara mer och mer sugen på att ha egna! Men jaa..undra när man får det! Först ska jag ju ha någon att skaffa barn med...så ska väl kanske ha det först innan bebistankarna ska få komma.
Men mysigt var det i alla fall att få träffa dom. =)

För övrigt så var jag i knalle en sväng och kikade lite. Glömde typ hälften av det jag skulle köpa men kanske hinner det en snabbis imon oxå innan jag o Twin ska ut och jogga. Var ute o joggade innan idag och det var tungt i benen! Även om ja inte sprang så mycket eller länge men det känns i benen nu! =P Får se hur det känns imon!

Imon måste jag äta munk innan man åker hem till Götet igen.

Puss & Kram

RSS 2.0