Blä!

Ja just så mår jag just nu... :( Fick åka hem från jobbet idag för jag mådde illa och var helt slö i kroppen. Det går magsjuka på jobbet men vet inte om det är det. Känns mer som magkatarr, det gör ont i magsäcken och det strålar bak i ryggen. Det jobbigaste är att man vet inte om man ska sitta, ligga eller stå, för det gör nästan lika ont hur man än gör. :( iofs är det liite bättre när man ligger på sidan men jag kan inte ligga hela tiden heller.
Har sovit en hel del sen jag kom hem, får se hur det blir inatt. Ska vara hemma imorgon oxå.
Ska försöka få i mig lite kycklingsoppa. Har inte ätit så mycket idag men inte bra med tom mage, blir nästan värre då!

Puss & kram

Ps. Det är såna här dagar man önska man hade sin mamma här. Ds


Naglar!

Jag är en sån som tycker om att ha målade naglar...men det blir mest att jag har det på sommaren. Men nu i helgen så köpte jag mig två nya nagellack. En silverglittrig och ett genomskinligt med glitter i olika färger. :)

Annars är det en ny vecka, seg vecka känns det som då jag är sen både idag och imorgon. Lite julbord till helgen och det ska bli trevligt och gott. Lite synd bara att julbordet minskar med folk varje år... Lite trist när man ses så sällan... =/ Men men, vi som kommer vara där kommer i alla fall ha det mysigt! :)

Strax sova!
Puss & kram

En bild på nagellacket...


Nöjd!

Idag känner jag mig nöjd med mig själv! =) Känns som att man kommit igång med träningen nu... men jag ska inte säga för mycket för då blir jag väl sjuk eller nåt! Men det känns bra i alla fall! Idag slutade jag tidigt och det var så skönt! Åkte hem och tog det lugnt, lagade lite lunch och en matlåda tills imon.
Sen slappade jag lite tills träningen började. Idag blev det bodypump. Det var fullt idag! Hon undrade om det var julskinkan som skrämde dem så att de var tvugna att träna! =P hehe.
Tycker att hon som leder passet är riktigt bra! Hon pushar på och visar och verkligen är med! En annan gång hade jag en som inte alls var bra! Hon gick inte igenom vissa moment och sa inte så mycket... Då blir man inte så peppad direkt.... Så jag tycker att det gör mycket hur instruktören än! Gillar även han som har bodycombaten oxå! Han kan skoja och skriker att "nu ger vi allt vi har". Hur känner ni med instruktörerna? =)
 
Nu ska jag gå och äta mina kokta ägg. =P
 
Puss & Kram

Bodystep!

Igår körde jag bodypump och det var gött! Men gud vad det är jobbig emellanåt! Hade ingen träningsvärk när jag vaknade idag... Men den kom krypande under dagen kände jag! Speciellt i bröstmusklerna och i låren!
 
Idag efter jobbet kom syrran till mig på lite fika och tjöt. Alltid trevligt att träffa henne då man inte ses så ofta tyvärr... Sen skulle jag iväg på bodystep! Man svettas rätt mycket och det är gött! Då känner man att man gjort bra ifrån sig! Men jag har ont i låren! =P Får se hur jag mår imon! Hehe! =P
 
Jobbigt men härligt pass!
 
Nu ska jag titta till mina ägg!
 
Puss & Kram
 
 

Mio!

Idag efter en lång dag med både utbildning och jobb med stängning, så drog jag till Milla på middag och lite gos med Mio. :)
Är så kul när de börjar prata mer och mer! Fast idag var det mycket "nej" hehe. Synd bara att man inte ses så ofta som man skulle vilja. :(

Här är jag och Mio. :)


Mat!

Ikväll har vi haft föräldrarmöte. Det gick bra, vi visade lite bildspel på hur det kan se ut på förskolan. Sen pratade vi lite om våra olika grupper som vi arbetar med.

Men nu är jag hemma och har lagat mat. Kvällens mat blev stekt kyckling, quinoa, salladsmix, gurka och tomat. Salladen blandade jag med quinoan och lite olja och vitvinsvinäger. Sen stekt sparris oxå. Så gott och enkelt! :)

Så nu ska jag kolla klart på fotbollsgalan innan sängen kallar!

Puss och kram

Lägger upp en bild på maten.


Lugn kväll?

Ja det var tänkt att det skulle bli en lugn kväll igår! Men det blev inte riktigt så! Istället bestämde jag och A oss för att vi drar in till stan och sätter oss i nån bar och tjötar. Sen skulle jag ev träffa en kille oxå... Så vi drog in till stan. Men vi hamnade inte direkt i nån bar utan på Hard Rock. Där de oxå har dansgolv... så vi satt ett tag bara och tjötade men det är ju svårt att sitta still när man hör bra musik! =P Så jag fick faktiskt upp A på dansgolvet trots allt och det var skoj! Var lagom mycket folk så man fick plats att dansa!
 
Ja jag träffade han killen... vi drog och åt först på donken och sen drog vi till Lilla London och satte oss där och tjötade lite. Tyvärr kommer jag inte träffa honom mer. Från min sida så klickade det inte. Kände inte att det funkade så bra mellan oss, även om han var trevlig och så men nej, fler vänner behöver jag inte. Så jag har vart ärlig mot honom och sagt som det är. Bättre det än att träffas fler gånger och han vill mer och inte jag.
Så Katta är ute på banan igen... Ska kanske berätta att jag dejtade en kille i 2½ månad, men för nån vecka sedan så tog han upp att han kände att det där lilla extra fattades. Sen visste han inte om det kanske kommer fram senare eller inte men vi beslöt oss för att inte träffas mer... Det är synd för vi trivdes väldigt bra ihop och ja gillade honom men finns inte det där pirret så går det inte att göra nåt åt det....
 
Men en vacker dag så kommer väl kärleken till mig oxå. =)
 
Puss & Kram

Restaurang

Ikväll har jag varit ute och käkat med jobbet. Vi var och ät på ett ställe jag aldrig ätit innan. Fratti heter den, ligger nära Odinsgatan här i Gbg.

Chefen bjöd oss då vi stått ut så länge när de höll på med renoveringen. Jag åt fläskfilé med beasås, räkor, sparris och tunna skivor potatis. Jättegott var det! Och ett glas rött till.

Gjorde en enkel håruppsättning oxå som jag blev stolt över. Tog kort innan på det så ni får se. :) tvinnade två slingor ifrån framsidan på varje sida och fäste hela håret i en tofs. Sen tog jag de hängande håret och virade det till en boll och satte upp med hårnålar.

Nu ska jag kolla klart på Twilight sen sova!

Puss & Kram


Nystart!

Ja nu måste jag verkligen försöka komma igång att skriva igen! Jag vill bli bra på att skriva oftare men jag känner att min blogg inte är så snygg... Skulle vilja göra om den men jag orkar inte sitta och greja med den blir bara irriterad när det blir fel!
 
Sen måste jag komma igång med träningen ordentligt igen... Jag menar beach 2013 börjar ju närma sig ;) hehe.
 
Annars är det väl lite mycket emellanåt på jobbet. Mycket smått och de stora blir utanför på ett sätt då... Sen blir det väl ev förändringar oxå men det kan vi ta längre fram när jag verkligen vet hur det blir.
 
Jag undrar verkligen om det är någon som läser min blogg... =P Jag tror nästan inte det eftersom jag aldrig skriver.. Men men kan vara skoj att ha nåt att gå tillbaka till och se vad man har skrivit.
 
Så om nån vill vara snäll att hjälpa mig med min blogg så får man gärna hojta till! =)
 
Puss & Kram

RSS 2.0