Long time

Okej nu var det ett tag sen jag skrev här så tänkte att jag får väl skriva för en gångs skull. =P

Har väl inte direkt så mycket att berätta men nåt ska jag väl alltid hitta på. Kan berätta att jag jobbar min sista vecka nu på förskolan. Så gött! Är sån stor skillnad på att jobba på sommaröppet och när det är ordinarie personal + ordinarie barn! Men det har ändå vart lite skoj att jobba med barnen. =) En del barn är hur goa som helst! =)

Men tre veckor räcker! =P Skönt att man kanske slipper det nästa sommar...får se om jag får någon semester nästa år eller om jag måste jobba på sommaröppet oxå! =S

Måste ju säga att på torsdag så ere ARVINGARNA!!! YES!! =D Jag och min kära Twin ska åka och se på dem och kanske ta en svängom? Vem vet....Men det e typ en av de man ser fram emot varje sommar. Arvingarna i Lygnevi. =) Det är en tradition för mig och min Twin. Ska bli skoj, men får se hur pigg jag är på fredagen hehe. Men som tur är så är jag sen så jag börjar inte förrän 9 så lite sovtimmar får jag nog allt. =P Sen har ja ju helgen att vila upp mig och sen veckorna efter det. =P

Idag har jag jobbat sent, men hade inga barn efter 5 men när jag hade plockat iordning allt och låst och sånt så var klockan ändå kvart över 5, sen hem och då e man hemma typ halv 6. Så hela dagen har i princip gått. Men lilla Josselini ringde och frågade om jag ville henka på och köpa glass, eller snarare ut och gå för det var så längesen vi träffades nu! =( Vi har en del att ta igen och kan tänka mig att den bruden har en del och berätta! Hehe... Så vi ska snart ut och gå, får bara hoppas att regnet inte kommer. Men solen tittade fram nu men man får nog ta med sig paraply ändå.

Ne nu ska jag byta braller så man e redo när Josselini ringer. =) Vi hörs snart hoppas jag. Ska försöka bli bättre på att skriva. =P

Xoxo I love you all my friends and my D!

My dear D!

Måste berätta om min goa underbara Goding! =) Jag gillar han såå mycket! Är så glad att vi fann varandra. =) Det kändes rätt från första dejten. =)
Jag och goding på midsommarParty

Älskar Dig min Goding!  <3


Home again!

Japps då var man hemma igen! Har haft det väldigt härligt där nere i Bulgarien. =) Sol och bad och lite festande oxå! Mat och åter mat så man kände nästan att man skulle rulla hem! Hehe...=P Lite färg har man fått oxå så jag är nöjd. Får bara se när nästa resa blir och med vem....;)

Nu är det tillbaka till verkligheten. Men när jag kom hem i tisdags hade min goding fixat levande ljus, doppat jordgubbar i choklad fixat vin och lagt en madrass på golvet för jag skulle på en helkroppsmassage! Snacka om gulligt eller vad! =D Resten av veckan umgicks jag med goding. I helgen drog vi till syrran på lite grillning och lite drickande blev det oxå...lite för mycket för min del kanske...=P Hehe...Men vi ska inte snacka om vem som fick i sig för mycket på lördan! =P Haha...Skönt att sova på badrumsgolvet? ;P hehe...Söndagen var det bara att ta det lugnt och åka hem från syrran till goding där vi laga mat och vilade oss bara innan jag åkte hem.

Idag måndag har jag jobbat min första dag på sommaröppet. Gick bra och var inte för många barn på småbarnsavdelningen. Men känns lite tungt att jobba ändå, menar många har semester just juli men jag får jobba. Men ska inte klaga för jag behöver verkligen pengarna!!

Nu ska jag ta mig ett mellanmål.

Xoxo I love U

RSS 2.0