Arbetsintervju!

Snart om några timmar ska jag på min första arbetsintervju på en förskola! Menar visst har jag varit på intervju tidigare men nu är det ju för min lärarroll som jag ska på intervju! Det ska bli spännande! Har ju ingen aning om vad de kommer att ställa för frågor! Värsta är ju om jag inte kommer på något bra svar! =P Men men det löser sig nog. =) Ni får gärna tänka på mig sen kl 15.15 för det är då jag ska vara där!!

Nu ska jag äta lite mat och ta det lugnt innan jag ska iväg på min lilla tripp dit...

Xoxo önska mig lycka till!

Stolt

Jag är så stolt på oss tre tjejer som skriver ex.arbetet ihop! Vi jobbar på riktigt bra och har kommit en bra bit på vägen. =) Det känns skönt att det går så bra för då kanske vi slipper skriva så mycket under julen så att man kan vara lite ledig och bara ta det lugnt innan det sista ska göras.

De här dagarna som har varit har vi jobbat på riktigt bra, så bra att vi beslutat att vi är lediga imorgon (torsdag) och på fredag. Iofs har vi planerat in så att vi alltid är lediga på fredagar om det går... Men imon ska jag jobba några timmar och det behövs. Behöver alltid lite slantar nu till julen med alla klappar som ska köpas. Men...

först ska det var PARTY!! På lördag smäller det! =D Ska bli skojsigt att se hur alla ser ut hehe...=P Hoppas bara på att jag kommer på en bra sminkning och att Goding hittar bra klädsel.

Nu måste jag nog ut med hunden för det luktar fis här... hehe.

Xoxo vi hörs snart igen...


Kärlek...En liten flicka som gillar att plocka blommblad...
Och en kille som gillar hockey...Ca 24 år senare träffas dem och blir kära i varandra! <3

Xoxo I love U!

RSS 2.0