Snö!

Ja idag har det snöat! I alla fall här! Det haglade oxå men det var snö oxå för det la sig på vissa ställen och på en del bilar. USCHA!! Det vill man ju inte ha nu! Nu ska det ju vara soligt och varmt! Men idag har det varit grått och kallt ute.

Idag var vi var i skogen med 4åringarna. De fick plocka pinnar som vi ska ha på kompisklubben på torsdag. Gud vad en del barn gick verkligen in för det och letade pinnar hela tiden och kom fram och frågade om det var en bra pinne! =P Hehe... Så nu har vi en hel del pinnar! Vi ska låta barnen få greja lite med pinnarna, som att limma på lite tyg, måla eller kanske limma på paljetter. Dessa ska vi sen lotta ut så att alla barnen får var sin kompispinne. =) Det speciella med pinnarna är att de ska ha en speciell egenskap, som t.ex. trösta en när man är ledsen, hjälpa en när man är rädd. Så vi får se vilka olika egenskaper kompispinnarna får. =)

Nu kollar jag på Couger Town, men har redan sett alla avsnitten som visas i USA...Vi fuskar lite här hemma hehe...Men den serien e riktigt rolig. =D Så även den nya serien som går på fredagar Modern family.

Ska kolla klart på detta sen ska man nana för att jobba ytterligare en dag...

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha fuskar du katta:P fy på dig.. du o bea klagade varje gång jag gjorde det ju!:P

2010-04-21 @ 17:10:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0