Värmland Forever

Satt precis och tittade på andra avsnittet av realityserien Värmland Forever. Vet inte vad jag ska tycka om den serien. De säger att den ska vara som The Hills, men det tycker inte jag direkt. De känns så B och att allt är ett skådespeleri, fast de säger att de inte har repliker. Utan de får bara vissa saker de ska samtala om. Men det känns stelt när de pratar.
Men nånting får mig ändå att titta på det! =P Kanske just för att få skratta lite åt dem?
Så att jämföra denna serien med The Hills går inte. The Hills är bättre och mer verklighet tycker jag. Men det är min åsikt.
Har ni någon åsikt om Värmland Forever?

Puss & Kram

Vila

Sitter och har en vila nu på jobbet. Slutar 2 idag känns skönt!
Vi ska renovera inne på förskolan så en avdelning i taget. De äldsta barnen + några till har sin verksamhet i en barack på skolan. Resten alltså småbarnen och några 3-4 åringar är kvar på den ena avdelningen.
Ska bli skönt när allt är färdigt. Dock har de inte börjat än. De har bara varit inne och mätt eller nåt, sen drog de! Rätt onödigt att en dag försvinner.

Hemma sen blir det städa och sen 16.00 ska jag och Angelica hämta hennes hund. Han har varit på Blå stjärnan för att ta bort tandsten. Sen får jag se om jag hinner träna body combat.

Puss & kram


Raka sig i duschen?

Jag har funderat på en sak. För några veckor sedan när jag var på gymmet, såg jag en kvinna som stod i duschen och rakade benen. Jag blev lite fundersam och tänkte om det var okej? Jag tyckte det var lite sådär att raka sig på en sådan offentlig plats eller vad man ska kalla det. Jag tycker det räcker med de hår man tappar från håret när man duschar. Men att kanske behöva stå och duscha i någons ben/armhålshår! Nja man får helt enkelt raka sig hemma. Det är vad jag tycker i alla fall.
Vad tycker ni?

Ska för övrigt snart till systeryster på fika och lite småplocksmat.

Glad påsk på er alla! :)

Puss & kram


RSS 2.0