Ensam igen...

Japps det är vad jag är nu. D åkte för en stund sen men han ska komma imorgon igen. Han skulle hem för han måste jobba lite imon och så skulle han gymma oxå. Så jag passar på att plugga lite imorgon på den jävla uppsatsen som ska in! Blä! Har verkligen ingen motivation och kan inte hitta nåt som jag kan koppla ifrån böckerna! =( Hjälp mig nån!!

Egentligen skulle syrrans dotter kommit hit igår men det blev krångel med hur de skulle köra henne och skit så vi får ta det en annan dag. Så då fråga D om han fick komma och självklart fick han det. =) Vi lagade lite mat och var ute och gick en sväng och sen bara hade det mysigt.

Idag har vi vart lite i knalle och kikat på lite kläder som jag kan tänkas ha på fredag (29e) då vi ska fira att M har fyllt år. Men inte fan hittade jag nåt! =( Aja, får åka ner nästa vecka och se om man hittar nåt...roligare att kika i affärer när man har pengar.

Nu ska jag försöka se om jag kan får nåt pluggande...

Xoxo vill ha sommarlov!!!!

Lång dag

Idag började man praktiken 7.30 och var elev fram till 14.30 sen fick man hoppa in som vikarie på en annan avdelning för det fattades personal. Fick även ringa in min kära Twin som fick jobba någon timma. Det var så trevligt så! =D

Efter "jobbet" drog vi hem till mig och hämtade min cykel för att åka och pumpa den. Sen var det att inviga cykeln för i år. Vi åkte våran cykelrunda som är en bra bit med härliga nerförsbackar i slutet. Ja om man inte räknar med dem jag har hem sen! Som är uppför usch! Så jag får se hur jag mår i benen och rumpan imorgon annars får allt någon komma och massera dem...;)

Tycker att vi helt klart ska cykla den rundan fler gånger. Vi hade alltid så trevligt när vi cyklade en hel sommar nästan varje dag. Snacka om kondition och muskler! =D Ska nog cykla till praktiken imon även om det är nära men kommer fortare hem hehe...

Nu ska jag fortsätta kolla på melodifestivalen...

Xoxo kiss my lips


Long time

Jag kände att det var dags att skriva igen, var ett tag sen nu! Kan ta och berätta lite om helgen som varit. =)

Fredagen hade vi studiedag på praktiken så jag fick vara med på föreläsningen på förmiddagen som handlade om TRAS som handlar om att man ska kartlägga barnets språkutveckling. Var rätt intressant föreläsning. Efter det var det hem och fixa sig och packa.

Jag skulle iväg till D för första gången. Var rätt nervös över att åka i Gbg men jag hittade! =D Är väldigt stolt över mig själv, men var nära att åka fel en gång men hann se det innan så. Så nu vet man hur man kommer dit.

Och D jag skoja bara me dig, du har en mysig lägenhet. =) Jag råkade klaga väldigt mycket, tex. vad liten toa, litet sovrum osv...hehe....=P Fredagen gjorde vi inte så mycket, lagade mat som bestod av panerad kycklingfilé med klyftpotatis, sås och en sallad. Lite vin till oxå. Det var så gott så. =) Sen hade vi det bara mysigt framför TVn.

Lördag skulle hela D:s hus ha städdag så han gick iväg och städa lite medans jag låg i soffan och tittade lite på TV. Sen kom han tillbaka och vi tittade lite på TV sen gjorde vi pannkakor. Som blev jättegoda och vi blev mätta och belåtna. =) Låg lite i soffan och tittade på TV och halvsov lite. Sen tyckte jag att vi skulle ut och gå en sväng för jag kände att jag var så seg. För vi hade somnat runt 3 på fredagnatten och sen vaknade vi 7!! Så ja man kan väl säga att vi var rätt trötta på lördagskvällen. Så vi kom i säng rätt tidigt.

Söndagen när man vaknade så hade jag lite ont i nacken, hade sovit konstigt och hamnat utanför kudden på något konstigt sätt. Men denna gången vaknade vi inte tidigt utan vi vaknade runt 10! Vi blev förvånade bägge två men tydligen var vi trötta. =P Efter att jag duschat och fixat mig åkte jag till syrran. Råkade åka fel men jag hittade till syrran ändå även om det blev en liten omväg hehe...=P

Syrran, hennes dotter och jag åkte in till stan och åt på McDonalds och sen drog vi på bio 17 Again. Riktigt bra faktiskt! Trodde inte den skulle va så bra men det var det. =) Den hade både skratt och tårar med. Nästan så att jag var nära att fällan en tår men jag klarade mig! =P

Sen när vi kom hem till syrran igen så badade vi i deras tunna som de har köpt! =D Det var mysigt men det fattades en viss person...

Xoxo tack för en mysig helg! =)

RSS 2.0