Söndag

Nu är ännu en helg slut... Imorgon är det jobbet som gäller. Känner inte för att jobba men man måste ju så... Hatar att det har snöat ute oxå. Vill inte ha nån mer snö nu! Jag vill ha vår, vår, VÅR!!!! Men vi får väl vänta lite till...

Vad har man annars gjort i helgen...Jo i fredags gjorde man iofs inte så mö, bakade iofs en morotskaka som blev jättegod! Lördagen så åkte jag en snabbis till Borås för att lämna tillbaka Djoni. Sorry Bea och Inka men jag hade inte tiden till att ses... Vi får ses nästa helg om ni kan. =)

Söndagen har vi packat ner lite saker som Godings bror och tjej vill ha kvar från lägenheten. Så det har gjorts idag och sen har vi inte gjort så mycket mer. Var tänkt att vi skulle testat ett solarie här i närheten men vi orkade inte ge oss ut i snön...=P

Känner nu att jag vill börja träna! Men fan kan inte börja på gymmet förrän jag får pengar nästa månad, då jag kan köpa mig ett gymkort. Visst man kan gå ut och träna oxå, men det är svårt att gå ute när det är halt. Men ska försöka att träna lite styrka här hemma. Har lite saker jag kan träna med.

Nu ska jag fortsätta att kolla på Wallander innan det är dags för sängen...

Vi hörs.

Puss & Kram

Nya tag...

Nu är snart denna veckan slut och det är dags för en ny arbetsvecka. Nästa vecka ska jag ha småbarnssamlingen i typ 6 veckor. Så det gäller att jag har lite olika aktiviteter, men jag har suttit och spånat lite på aktiviteter jag kan ha med barnen. Sen har jag även några 3 åringar i en kompisgrupp. Där är jag inte helt hundra än på vad jag ska göra. Men har skrivit ner lite ideér...Tänkte läsa den där sagan om vantern för dem. Där olika djur samsas och sover i den, den visar på att oavsett hur man ser ut så kan man vara vänner och hjälpa varandra. Men vet inte om förskolan har alla dem djuren, men jag kan ju alltid byta ut djuren i sagan till djur som de har på förskolan... Så jag får se hur jag gör.

För övrigt har denna helgen gått fort! Inte gjort direkt nåt speciellt, bara slappat lite och idag söndag har vi haft storstädning med dammat, dammsugning, skura golven och allmän städning, där lite saker gick upp på vinden osv.

Eller jo igår lördag var vi hos pappa och hälsade på honom lite i Gråbo. Han passar syrrans vovvar under tiden dem är i Tyskland ca 1 vecka. Så vi var där lite och tjötade med honom. Djoni blev glad över att se honom och vi bestämde att Djoni ska vara hos mig och Daniel till nästa helg för pappa skulle hem rätt tidigt på onsdagen så vi får se. Så eventuellt kommer vi till Borås nästa helg, tror det blir lördagen i så fall.

Ne nu ska jag ta och vila mig lite efter goda hemmagjorda hamburgare med en god dressing till. Sen är det ju snart dags för att sova och gå upp för att jobba...

Puss & Kram Katta

Första arbetsdag

Då har man avklarat första arbetsdagen. Det gick väldigt bra tycker jag. Inte så mycket barn idag för en del var lediga och några var sjuka. De sa att det går magsjuka och feber. Vilket jag INTE vill ha!!! Personalen var trevliga och jag känner att man kan prata med dem om saker och ting och skoja till det. =) Alla verkade väldigt välkommande. Så det känns bra. Barnen var goa och var väldigt öppna och pratade fort med mig, även föräldrarna var riktigt trevliga och öppna. Men visst är man lite trött efter en hel arbetsdag hehe... Men man kommer komma in i de hela. Den ena dag e inte de andra lik och det är därför man har valt detta.

Nu ska jag fortsätta kolla på idrottsgalan och dricka min kakao.

Och Bea du och alla ni andra, ni ska få se kort på lägenheten! =P Får väl ta kort i helgen och lägga upp om datan tillåter mig lägga upp kort...Den brukar stänga av sig av någon konstig anledning...

Pussar & Kramar

Lärare och sambo

Nu har man gått från att vara student till utbildad lärare! Kan inte fatta att man äntligen är färdig och inte behöver gå i skolan nåt mer! =) Sen att man ska börja jobba imorgon! Känns spännande och nervöst! Nästan som att man ska gå ut på praktik fast att nu ska man få ta lika mycket ansvar som de andra pedagogerna och nu får man även betalt för det man gör! Ska bli så gött när man får sin riktiga lön!

Sen har man gått och blivit sambo oxå, med världens bästa Goding. =) Har äntligen fått ordning på alla mina kläder och saker. Så nu känns det hemtrevligt och mysigt. =) Att bli sambo känns underbart, har kännts rätt från första gången vi pratade om att jag skulle söka jobb i Gbg. Jag tror att det kommer funka riktigt bra, bara man anpassar sig och kompromissar ibland. De enda jag kommer sakna är vännerna och att ha allt så nära, men Borås är ju inte långt bort så. =) Sen kommer man saknar lilla vovven oxå...Så han får komma och hälsa på ibland. Men denna veckan ska han vara hos oss, för pappa ska passa syrrans vovvar för de ska iväg till Tyskland. Djoni kommer inte överens med hundarna så Djoni får vara hos oss men det är bara mysigt! =) Det jobbiga är att han får vara hemma själv så många timmar men men...vi kan inte göra nåt annat...så vi får hoppas att han klarar sig! =(

Nu ska jag ta och lägga mig tillrätta i soffan och vänta på att Johan Falk ska börja på 4an.

Vi hörs säkert imorgon så ni får veta hur min första arbetsdag gick!!!

Pussar & kramar

Skolan är slut!

Idag hade vi opponering på examensarbeten. Det gick väldigt bra tycker jag och vi kunde svara på de frågor de hade. Vi behöver inte ändra så mycket på arbetet vilket känns väldigt skönt! Så deadline är på fredag, men vi ska fixa till de sista på onsdag innan vi ska åka pulka (påse) och sen parta på Grand! =) Sen är det inget mer! Den 29e får vi reda på om vi e godkända eller inte. Men fixar vi till våra "fel" så blir det godkänt. Sen är det bara att börja jobba! Spännande!

Får ju säga att jag är jävligt stolt över oss tjejer som gjort ett sånt jävla bra ex.arbete! =D Vi är fan bäst! Synd bara att vi inte jobbar på samma förskola...hade vart perfekt! Hehe...

Sen får jag säga att jag är stolt över mig själv som klarat av att gå på högskola i 3½ år! Det trodde jag aldrig att jag skulle göra! Gå på högskola alltså. Sen när jag väl börjat så tänkte jag att hur ska jag klara av detta! Det verkar så svårt!? Men med underbara klasskompisar och övriga vänner och familjer som stöttat en så har man klarat det!

Tack alla som funnits där under dessa åren! =) Ni är guld värda!

Puss & Kram

IKEA

Idag fick jag goding till att vi skulle åka till IKEA och han gick med på det! Yohoo! =D Finns alltid så mycket man vill ha där! Så det är synd att man inte har oberäknat med pengar.... Vi hade ju fått ett presentkort från syrran och hennes familj så vi tänkte vi skulle köpa nåt för pengarna. Jag hittade en liten byrå som skulle passa perfekt som ett nattduksbord! Men såklart va den slut i Bäckebol! Så vi tänkte först åka till Kållered men vi sa att den är inte så jätteviktigt just nu. Så vi tar det en annan dag.

Sen hittade goding sitt databord han vill ha, ett hörndatabord. Så vi får hoppas att det finns kvar sen när man får pengar! För den hade passat perfekt för då hade jag fått plats med mina böcker oxå! =P Hehe.

När vi gick vidare så hittade vi en byrå som skulle passa in i sovrummet och den var inte så jättedyr så vi slog till med den! =) Så nu har jag plats för mina kläder! =P Hehehe. Har dock inte fått upp det än. Vi måste ta bort dörrarna på garderoben för annars måste vi ha byrån framför ett uttag! Dumma uttag att den ska sitta precis där! Så vi ska ta bort dörrarna på garderoben och sätta dit ett skynke. Så har ni tips på vart man kan köpa snygga skynken så är det bara att säga till! =)

Sen köpte vi även ett täcke för jag gillar ju inte duntäcket som vi har nu och vi blir ju så varma så rätt skönt att ha ett litet svalare täcke. =) Så det blev en lyckad tripp till IKEA.

Här kommer bilder på den vi köpte och den vi ska köpa.


Lilla byrån som var slut. =(Här är den stora som vi köpte. =)


Puss & Kram från Katta


Äntligen!

Äntligen är jag nöjd med bloggen! =D Tog inte sådär jättelång tid men nu får den vara så ett tag. Det enda är väl att jag skulle vilja ha ett kort uppe i headern men jag vill ju samtidigt ha kvar den jag har gjort oxå...hm..så jag får se hur jag gör, inget jag orkar greja med just nu.

Annars för övrigt har vi bytt arbeten med dem i våran ventileringsgrupp. Ska bli intressant att läsa de andras arbeten. Som tur var så fick vi inget arbete som handlade om GENUS! Vilket jag har tröttat så mycket på efter allt tjat om det i skolan!

Har packat upp mina saker hos Daniel och snart ser det väl ut som att det är en brud som bor där hehe...=P Bara en del kläder som fattas och lite annat. =) Men det känns riktigt skönt. Känner att nu när man vart hemma några dagar så är det så trist hemma och jag känner att nu ere dags att flytta ifrån pappa för vi går varandra på nerverna. Eller snarare jag skäller på stackars pappa. =( Men det e ju inte med mening jag gör det....Jag älskar ju honom lika mycket för det!

Ne nu ska jag se om det blir rätt text när jag ska lägga upp inlägget...Annars blir jag sur!

Xoxo håll tummarna!!

Förnyelse

För er så som inte ser det så har jag ändrat lite i bloggen. Men vill ändra mer men vet inte vad eller hur... Så det får vara ett annat projek, kanske i helgen om jag har tid mellan allt läsande av ex.arbeten.

Imorgon ska vi kopiera upp vårat arbete och dela ut till alla som är i våran ventileringsgrupp. För på måndag ska vi ge respons på varandras arbeten. Sen är det ingen mer skola förhoppningsvis! Ja visst blir det lite småändringar men annars så ere FUCKING KLART!!! =D Sen ere party på onsdagen och förhoppningsvis först vaxduksåk i backen med brudarna! =D Hoppas snön håller i sig bara! För jag VILL ÅKA!!!! Sen är det fest på Grand och sen på fredag är det ceremoni!! =) Och idag fick jag reda på att älsklingen fick ledigt om han jobbar igen det en annan dag men det gör han ju. =) Ska bara ringa syrran imon och säga att två av dem får komma, för vi får bara bjuda med 4 pers.

Nu ska jag gosa lite med Djoni innan man ska nana eller kolla på ett Dexter avsnitt kanske? =P

Xoxo snart snart...


Min nyårspresent!

Jag måste ju berätta om min FINA nyårspresent som jag har fått! EN FUCKING JÄVLA P-BOT!! Inget jag behöver just nu med tanke på att jag inte har så mycket pengar, och jag vet inte om jag får min första lön i januari eller i februari... Men jag fick en P-bot för att jag stod för nära korsningen! Så typiskt att de just ska kolla den dagen! Eller det var rättare sagt polisen som gav mig den. De åkte väl runt på nyårsnatten och hade så tråkigt så de letade väl efter bilar de kunde lappa! Så 800 spänn hejdå! =( Men men, jag får skylla mig själv. Nåt ska man väl lära sig av det här...Att poliser inte har nåt bättre för sig en nyårsnatt! =P Hehe.

Annars har jag städat ur mina lådor lite och packat ner det som ska med till goding. Blir en del saker ändå, men tur att pappa ska bo kvar så man slapp rensa allt! Eller ta med alla saker, för de hade INTE fått plats i lägenheten hehe...

Ne nu ska jag titta lite på TV.

Xoxo you know that you love me...


Nytt år!

Om det någon som har missat det så är det ett nytt år. För att vara exakt så är det år 2010. Nu ska man lära sig att skriva 10 istället för att skriva 09 men det ska nog gå bra. =)

Nyårsafton spenderades hos Molle med jättegod mat och trevligt sällskap. =) Kunde inte vart bättre om jag får säga det själv! Eller jo det hade inte behövt vara så halt... För goding ramlade några gånger när vi försökte oss upp för en trappa, men vi insåg rätt snabbt att vi fick ge upp. Tur var väl det annars hade väl han dött! =P Hans jävla skor som var så jävla hala!

För övrigt har jag börjat flytta in mina saker mer och mer in i godings lägenhet, iofs är det mest kläder som kommer hit. För några möbler tar jag inte med. Känns konstigt att snart ska man inte bo med pappa längre... utan med sin älskling. Ska bli mysigt. Sen ska man oxå börja jobba!! Fatta! JOBBA!! Är lite nervöst tycker jag att börja jobba. Man vet ju inte alls hur man kommer att trivas, men det känns som att det kommer gå jättebra. =)

Ska även ta tag i träningen igen, nu har jag o Goding bestämt att inför sommaren ska vi se fräscha ut hehe...Får se hur det blir med den saken. =P Jag brukar inte vara så duktig på att hålla såna saker. Men i alla fall så ska ett gymkort köpas så att man kan börja träna snart.

Nu ska jag kolla på lite tips på någon mat man kan laga. Hoppas ni alla har haft en underbar jul och nyår och får en fortsatt trevligt nytt år! =)

Xoxo snart börjar det nya livet...alltså vuxenlivet!


RSS 2.0