Glömde bort ett barn...

Idag skulle vi fotograferas på jobbet. De barn som går 15timmars är inte där på fredagar så vi bad dom komma dit strax innan vi skulle fotas. Föräldrarna var kvar med småsyskonen så det var rätt kalabalik med ungar på förskolan! När vi skulle gå och fotograferas tog vi med alla barn och gick till andra avdelningen.

När vi hade tagit kort och skickat hem alla 15timmars så frågar en liten flicka om vi ska ta kort snart? Vi bara vi har ju redan tagit kort? Hon säger då att hon inte har tagit kort. Vi bara jo vi har tagit kort. Så fråga en av personalen mig om hon var med på kortet? Jag bara jo men det var hon väl? Sen kom jag på att NEJ HON VAR INTE MED PÅ KORTET!! =P Snacka om pinsamt!! Hur kunde vi glömma henne liksom! Men hon hade varit inne i lekrummet och gömt sig antingen i dockvrån eller i ett tält vi har där! =P Hehe...och sen med alla föräldrar och syskon så var det lite rörigt! De värsta är att hon har en storasyster oxå som var med på kortet! Men vi tänkte inte på att hon inte var med!

Så jag fick ta smällen och berätta för mamman....Jag sa att det är väldigt pinsamt men att tyvärr så var inte den ena dottern med! Mamman skrattade mest men hon blev nog lite besviken...Men men vi är ju inte mer än mänsklig! Vi har lärt oss till nästa år att föräldrarna till 15timmars får lämna sina barn på förskolan och hämta dem efter fotograferingen istället för att vara kvar! =P

För övrigt så har jag fått upp min TVbänk! Det var lite kämpigt men det gick! Jag ger mig inte i första taget!

Imorgon åker jag till Borås. =)

Puss & Kram

Ska inte klaga!

Ne det ska jag verkligen inte göra! Jag säger ofta att jag inte har några kläder men idag efter jobbet så packade jag ner alla mina kläder. Fy vad mycket det är när man väl packar så! Men ändå så säger jag att jag inte har nått hehe...=P

Just nu ser det ut som ett bombnedslag i mitt rum! Lådor, påsar, påsar och väskor fulla med skit som ska med imorgon med flytten. Ska bli spännande att flytta och roligt! Få nåt eget, iofs är det ju inte mitt eget boende men alltid nåt att starta med. Det blir nog bra när jag får ordning på allt. =) Klockan 9 börjar vi att greja, tur att jag inte har såå mycket som ska med så det går nog fort.

Nu ska jag fortsätta titta på Idol sen titta lite på Tre kronor innan det är dags att nana så att man orkar med morrondagen. Jag kommer lägga upp bilder sen när jag fått ordning på lägenheten.Imorgon blire flytt! =)

Puss & Kram

Medarbetarsamtal

Japps det är just det jag har haft idag med chefen. Det gick bra, vi pratade lite om hur jag trivdes och hur det går för mig på jobbet. Ja i stort sett hur man presterar och om man tycker att man får komma med bidrag och ideér.
Annars har jag inte gjort mer än att jobbat...Jobbade till halv 6 idag så rätt seg dag. Sen har jag känt mig lite konstig i kroppen oxå. Är ju fortfarande lite småsjuk, rethosta och tjock i halsen emellanåt. Rätt jobbigt nu! Kändes som att ja fick magkatarr oxå eller början till det, men det kan ha vart för att jag inte ätit tillräckligt för när jag är hungrig kan den smyga sig på...Men mon är jag tidig och det är skönt! Dock jobbigt att gå upp tidigt och köra hela sträckan i mörker! Lätt att bli trött då!

Efter jobbet ska min Twin komma hit imorgon och hjälpa mig att packa lite. =) Självklart bjuder jag på lite fika. ;) Men vad det blir det återstår att se. Nu ska jag fortsätta att titta på Ullared sen blir det väl sängen snart.

Puss & Kram

Ps. Skoj att nån läser bloggen! =P Hehe. Ds.

Ny kula...

Usch nu är det jättelängsen jag skrev här! Men nu måste ja verkligen försöka bli bättre på att skriva! Haha..säger jag jämt men men...Har vart ute med Inka, Anna och Sara i Alingsås igår och det var riktigt skoj! Får vi ta och göra om! =)

Sen idag söndag har jag städat vinden! Fy vad grejer man sparat genom åren! Speciellt skolböcker! Slängt en heeel del kan jag säga! Så nu är det städat och fint i alla fall i två förråd. Har vi bara ett till sen är det klart. =D

På lördag flyttar jag helt och hållet! =) Ska bli skoj och spännande! Man ska få bo själv och få göra vad man vill!! =D Och slippa höra pappas tjat om att man ska gå och lägga sig, även om man är 25 år! =P Bara lite möbler man ska köpa och en TV måste ja ju köpa. Kan ju inte ha min lilla 15 tums! Ska se om ja kan dra till IKEA på söndag och kika lite. =)

Hoppas att någon liten varelse läser min blogg??

Puss & Kram

RSS 2.0