Helgen

Helgen har varit mysig! Vi kan börja med

Fredagen: Då kom min barndomskompis hit till Borås. Så efter att jag slutat min praktik åkte vi ner till stan för att kika lite och ta en fika. =) Det var mysigt! Det är tråkigt att hon tyvärr inte bor i Borås för det är svårt att ses utan att man har planerat det först, eftersom hon bor i Göteborg. Men det hade kunnat vara värre så vi ska inte klaga! =) Men vi får ses snart igen tycker jag!

Lördag: Då var det en nervös Katta som åkte och handlade lite mat och fixade sig. Hon skulle nämligen träffa D! Det blev en picknick i stadsparken. Väldigt trevligt och härligt väder! =D Efter att vi blev rastlösa av att bara ligga ner drog vi en sväng til Knalleland och jag visade affärerna vi hade där vilket gick snabbt! Hehe...Vi fastnade lite vid parfymerna vilket är skoj för det finns så många goda parfymer och speciellt killparfymer...Ni som känner mig vet ju vilken jag gillar, men det vet även D....;) Hihi.

Efter Knalleland drog vi till Almenäs och tog resten av picknicken där. Men det var typ släktträff där så vi drog rätt fort därifrån hehe...Hem till mig hämta hunden, gick en liten promenad sen hamnade vi hemma hos mig och tittade lite på TV och hade det mysigt. =) En lyckad dag/kväll kan jag säga och jag gör gärna om det om personen vill. =)

Söndag: Vaknade rätt tidigt och ringde Lena och fråga om hon ville dra ner till Knalle och kika lite kläder som man kan tänka sig ha på valborg. Men inte faan hitta vi några! =P Hitta iofs ett par leggings jag nog ska ha på mig och underkläder men resten då? =P Aja, hittar jag inget i stan på onsdag så får det bli min prickiga svarta klänning, den går nog hem...

Ska bli skoj att gå ut och äta på valborg och sen förfesta lite och sen utgång. =) Vi blir ett litet gäng och D ska oxå med. Ska bli så skoj så! =)

Xoxo 3 dagar kvar....

Grattis mamma!

Idag den 21 april skulle min kära lilla mamma ha fyllt 67 år. =/ Men tyvärr finns hon inte med mig längre sen 9 år tillbaka snart...Tänk vad tiden går fort. Saknar henne så mycket och känner att jag velat säga henne så mycket som jag aldrig sa till henne. Hur mycket hon betydde för mig och hur mycket jag älskade henne trots våra bråk emellanåt. =(

Jag köpte en ros och ett litet fint hjärta och la på graven. =)


Rosen och lilla hjärtat =)


Mammas grav

Xoxo love you mum!

Kroatiska hemhjälpen

Idag vaknade jag av att jag hade ont i halsen! Jätteskoj att gå och jobba då! =( Dagen började inte så bra på jobbet heller...När de två andra av personalen var och fikade var jag själv med barnen. En liten flicka som går och gråter hela tiden, sen kom en liten kille och blev lämnad. Först var han jätteglad och sprang in sen helt plötsligt blev han lessen och ville springa efter pappan! Men jag tog honom och försökte lugna ner honom men inte gick det! Han sprang till grinden (som är inne på avdelningen), jag tänkte att båda spärrarna är på så han kan inte öppna den. Men se det kunde han! Jag tittar mot grinden och ser att han inte är där och jag får en väldig fart! Då ser jag honom ute! Då har han sprungit ut och ska väl antagligen springa efter sin pappa! Men han hann inte så långt innan jag fick tag på honom. Efter att jag fått in honom kommer en av personalen från fikat och tar med honom in på fikat, han blev tyst på direkten! =P

Sen tänkte jag att nu är det väl okej. Ne då börjar ju en annan tjej att gråta! Fick inte ur henne varför hon var lessen men hon sluta inte...Som tur var så kom personalen sen och jag kunde gå på fikat och koppla av liten stund! Hehe...Innan mellanmålet var ungarna lite galna och vilda, den skulle ha det, och den skulle ha det och sen kasta kort hit och dit! Till mellanmål höll de på oxå! En lekte med utspilld mjölk och sen med mackan och sen en ska inte ha det o han ska ha det..så herregud! Efter mellanmålet gick vi ut tack o lov!

Väl hemma gjorde jag min mat inför imon sen kom Lena förbi och vi drog hem till henne. Där jag var den kroatiska hemhjälpen...hehe lagade mat som hon skulle ha med sig imon och diskade medans hon lagade muffins hon skulle ta med sig imon på jobbet. NU sitter jag här och kopplar av och hoppas att jag inte ska bli så jättesjuk utan orka jobba imon för jag behöver pengarna!! =(

Xoxo gör mig frisk! SNÄLLA!!

Påskhelg

Nu är snart påsken över och den har vart väldigt mysig och solig. =) Har varit hos syrran en dag men blev mest att man umgicks med systerdotter. =) Vi doppade jordgubbar i choklad, spelade lite spel, sminkade henne, var ute och gick, tittade på film och spelade sims. Sen tog vi lite galna kort oxå hehe. =P Oj, höll på att glömma! Vi målade ju även ägg! =) Fina och coola blev dom! =D Goda med för den delen hehe...

På lördagkvällen var det pokerspel hos syrran, jag kan inte spela så jag satt i storarummet med laptopen istället och lyssnade på bandit som är sååå bra! =D Fan jag vill lyssna på den kanalen...så är det någon där ute som kan hjälpa mig med att komma in på deras hemsida så är det bara att hojta till! =)

Efter att jag kom hem från syrran...åkte jag ut till Bosnäs till Lenas föräldrar för hon var där och lackade om sina brädor som hon ska ha på balkongen. Vi tog en promenad ner till sjön och satt och tjöta lite sen åt vi en god middag med hennes föräldrar och bror. Tittade lite på TV innan jag och Djoni åkte hem.

Idag måndag, men känns som söndag har jag inte gort så mycket. Mest tagit det lugnt. Ska väl snart ut och gå en liten sväng med hunden och förhoppningsvis ska väl Lena ringa. Hon skulle på aktion idag så får se om hon hittade nåt. =)

Ne nu får jag snart bege mig ut i det fina vädret. =)


Lite galet kort på mig och Jennifer....hehe


och ett lite mer normalt kort

Xoxo Sessan love the spring

Lite regn...

Idag har det inte vart sådär jättefint väder som det har vart innan i veckan. Regnet kom oxå! Jippi! *NOT* Men vad hade man förväntat sig? Bor man i den regnigaste staden så måste ju regnet komma någongång eller? =P Hehe..

Har för övrigt varit i skolan, haft föreläsning i 2½ timma, var rätt okej. Handlade om genus idag, vilke vi ALDRIG har haft någon förläsning om innan..ne verkligen inte! Hehe...Gick med Inka och hämtade hennes pass och sen hade jag trista mentorsträffen! =( Fast den gick rätt fort idag! Så jag klagar inte! =D

Blev ingen dans idag, känner mig seg i kroppen och kände att jag måste få vila mig lite. Har bestämt mig för att inte gå till skolan imon, känner att jag inte orkar lyssna på en föreläsning om läs och skriv. För vi har haft så många såna föreläsningar innan. Sen har hon lagt upp sina anteckningar på pingpong. Så imon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, får se vad jag gör. Kanske städar lite hemma eller nåt sånt.

Jag måste få va lite sur och ta upp att jag inte kan komma in på rixfms hemsida!! Har kunnat det innan men nu kan jag inte det! =/ Likadant med rockbandits hemsida! Vill så gärna lyssna på den kanalen men då jag inte får in den här hemma tänkte jag att då kan man lyssna på nätet, men nerå! Katta får inte det! =(

En annan sak man blir sur på är att min text i bloggen inte vill som jag! Den går ju över till teckensnitten Times! Har inte gjort några ändringar men ändå blir det så...hmm...wird! Inget vill som jag nu!

Ne nu ska jag se om det finns nåt att äta...

Xoxo fix it!!! =P

Tatueringsmässa

Igår åkte jag till Gbg, eller rättare sagt till Mölndal till min kära kompis Camilla. =) Vi drog in till stan och gick runt lite och gick längst Linnegatan och sen till Avenyn. Snacka om att vi hade tur med vädret! Så fint var det! =D Efter att ha gått en bra stund bestämde vi oss för att äta, vi visste inte vart vi skulle äta så vi hamnade tillslut på BK (Burger King för er som inte fattade.) =P

Efter att ha ätit min första måltid för det här året utomhus åkte vi till Västra Frölunda. Vi skulle nämligen gå på tatueringsmässan. =) Har längtat så efter den här dagen men måste tyvärr säga att jag blev lite besviken! =/ Jag trodde den skulle va större än vad den var men nerå. Var rätt så många tatuerare ändå men tyckte dom hade tryckt ihop dom så mycket. Hade vart roligare om varje tatuerare hade fått större uttrymme. Men men skoj var det iallafall att få se hur de jobbar och vad de har gjort tidigare. Kan säga att jag blev väldigt sugen på att göra en! Men har man inte pengarna får man snällt vänta.

Jag och Camilla pratade även om att vi ska göra en tatuering ihop. Göra någon symbol eller nåt som symboliserar våran vänskap. =) Men vi får klura ut vad vi ska ha. För vi kunde inte riktigt komma på något som var typiskt för oss, förutom Tomtegatan 11, (Samma gata och hus vi bott i), eller romerska bågar som jag sa. För jämt när man var hos Camilla så åt vi nästan alltid det! =P Hehe...Så vi får se vad vi hittar på. =) Ni får gärna komma med förslag annars om ni kommer på nåt vi kan göra?

Annars har helgen bara runnit iväg...tränat på gymmet som Camilla och Niclas tränar på sen åkte jag hem. Drog till buggen för jag skulle se en gammal klasskompis bugga, som har noll taktkänsla! Men bara för att jag var där så kom aldrig människan! =P Typiskt! Hehe..Men fick träffa min Twin och det är alltid lika skoj. =)

Ne nu ska jag vila mig lite innan det är dags för sängen, man har ju skola hela nästa vecka...iallafall till torsdag. =(

Xoxo give me a tattoo!!


Barnbantning!

Barnbantning är hemskt! Jag har någon i min omgivning som är 12 blir 13 och tycker att hon är tjock och säger att hon ska banta! Hon är inte tjock och sen om hon hon nu skulle ha lite fett någonstans så är hon ju fortfarande "liten". Det kommer ju gå bort! För det är inte så att hon inte rör på sig för det gör hon...hon simmar flera gånger i veckan. Men hon börjar ju bli tonåring och komplexen börjar väl komma nu...Man tittar på hur andra ser ut och man vill att andra ska tycka om en.

Mycket är ju samhällets fel. Med alla bilder på smala tjejer i tidningar och på TV. Det är klart att unga tjejer börjar tänka tidigt på hur de ser ut. Allt har gått ner i åldrarna idag! Kläderna som barnen i förskolan har är ju nästan kopior av det vi vuxna har! När jag var lite hade jag tights med musse på när jag gick i 4a! Idag börjar barn sminka sig redan när dom går i 3an!! Barn ska vara barn och inte spela vuxna! =(

Så jag kommer vara en skvallerkärring och berätta för mamman om vad hennes dotter har för tankar om sig själv...så att hon får hålla ett öga på henne. Menar, banta ska man aldrig göra! Men man kan i så fall tänka på vad man stoppar i sig om man vill bli lite mer slimmad. Äta rätt beroende på hur man tränar osv. Menar hon är bara 12 mycket händer i tonåren!
Ne jag är för frustrerad över alla ideal så jag ska gå och göra lite på en enkätundersökning jag har fått om ungdomar som förlorat en förälder i cancer.

Xoxo jävla samhälle!


RSS 2.0