...och så ketchup i glaset va?

Ja ska det inte vara ketchup i glaset? =P Hehe...nyss när jag satt och åt med pappa tänkte jag hälla upp vatten i glaset men hjärnan tänkte annat. Jag tänkte på att jag skulle fylla på ketchup sen på tallriken så det blev lite fel. Jag trodde väl att vattnet var ketchupen så jag hällde vatten i tallriken! Haha...Det sjuka är att jag sat och tänkte att nej det är ju vatten men precis då så började jag att hälla! Så det var bara att springa upp och hämta papper och torka upp innan potatisen blev blöt! =P Men sen blev det rätt...

Det är sjukt hur hjärnan inte hänger med ibland hehe...

För övrigt kan jag berätta att jag köpt två par skor. Pumps, jättenöj är jag. =) Svarta båda två men de ena paret har en remsa som går över foten och en rosett på sidan. De andra har en vit tygkant runt skon + en liten vit tygrosett fram. =) Ska jag bara hitta ett par stövlar. Men det tar jag lite senare in på hösten.

Xoxo tomorrow

Promenix

Idag kände jag att det var dags för en liten promenix för det var så fint väder för att promenera. =) Så jag messade Bea och frågade om hon hade lust att gå ut och gå uppe på Rya åsar och det ville hon! =) Det är så fint där uppe och det känns som om man är i en annan stad, för det är så grönt och mysigt där uppe, sen alla kossor som betar där. =) Känns nästa som att man är hemma i Kroatien på landet. Men det var lite jobbigt att gå oxå för det är lite uppför men man vill ju att det ska kännas lite i benen att man har gått lite! =P Hehe...Tror nog att vi var ute och gick i nästan 1½ timma. Men skönt var det och jag gör det gärna fler gånger. =)

Imorgon börjar skolan... Känns sådär men jag ska väl klara det. Är ju som sagt bara en termin kvar!!! Men jag vill hellre va klar med denna kursen så man får skriva på ex.arbetet!! Men dessa veckorna kommer gå fort har jag en känsla av...

Nu ska jag kolla klart på sista avsnittet av Prison Break!

Xoxo

Filmerna....

Som jag tidigare berättade så skulle jag titta på en till film..Jag tittade på Rush hour 3 på TVn. Den var riktigt rolig hehe. Men nu ere dags för en till film. =P Nu blev det min kära Sunes Sommar! =D Var så längesen jag såg den nu så jag tänkte att nu jävlar ska jag titta på den! Hehe!


Me like Sune ;D

Xoxo <3

Confessions of a Shopaholic

Japps den filmen har jag tittat på idag, eller snarare nu på morronen. Är hos älskling och han jobbar så han går upp runt 7. Jag gick oxå upp då för lilla dogga är med så han skulle rastas sen när jag kom tillbaka var jag inte trött! Så jag tog mig lite frukost och satte på den filmen. Får säga att den var riktigt bra! Rolig och lärorik. Sjukt att man kan fastna så i kreditkorthärvan! Men det är nog lätt kan jag tänka mig. Vet man att man har ett kredikort är det nog lätt att man drar fram det fler och fler gånger...Men det blir inte skoj sen när man ser hur mycket man har handlat för! Så man ska nog passa sig för såna kort! Men som i de flesta filmerna så blev det ett lyckligt slut. =)Nu är klockan 09.55 för att var exakt. Ska nog städa lite och sen sätta på en film till tror jag...Vilken det blir har jag ingen aning om, har lite tankar på Twilight för den är så bra! Men kanske borde passa på att se någon man inte sett innan...Kan skriva sen vilken det blev. =)

Xoxo saknar

IKEA!

Idag kom IKEAs katalog! Jippi!! =D Det finns så himla mycket fina saker där som man bara vill ha!! Så man sitter och drömmer sig bort över alla de sakerna man vill ha! Men det kostar ju oxå...=/ Så man får väl spara och köpa lite smått istället. =)Förutom att kika i IKEA katalogen så har jag dammsugit och spelat lite CSI på datan. Var så längesen jag spelade det spelet så tyckte det var dags att spela det igen. Men jag fastnade så jag la ner det och drog iväg och handlade med Lena. Sen drog vi hem till henne och hon bjöd på bakpotatis med vitlökssmör det var så gottit så. =)

Men nu har man kommit hem och tittar lite på TV. Ska väl sova snart fast är inte sådär jättetrött. Hade gärna sett någon film men har inga roliga filmer varken hemma eller på datan. =/ Så får kanske läsa lite, blev inte så att jag läste nåt ur boken igår.

Hörs kanske imorgon får se.

Xoxo <3

Slappdag

Igår träffade jag tjejerna och vi hade knytfika då vissa av oss är panka såhär innan löning och CSN. Vi hade tänkt att fika ute i det gröna men tyvärr ville vädret nåt annat! Så vi flyttade fikat hemma hos Bea istället. Men det var lika mysigt det me. =) Inka hade med sig sin vovve Shiro och Bea hade sin vovve på besök så det var full rulle där!

Idag har jag inte gjort så mycket nytta. Eller jo jag har tvättat men det är inte sådär jättejobbigt direkt, förutom att man måste springa upp och ner för trapporna. =P Annars har jag bara tagit det lugnt och det har vart så skönt så. =)

Detta är ju sista veckan innan helvetet (skolan) brakar loss igen! =/ Men men ska väl va lite skönt att få tebaka vardagen igen... Men vi ska nog klara av den här sista terminen! Sen är det dags att söka jobb! Pirrigt är det! Jag är ju lite kluven över vart jag ska söka jobb. Om jag ska söka i Borås eller i Gbg...Men det får jag ta lite längre fram efter lite snackandet och sådär. =)

Imon ska jag vara duktig och städa lite och jag tror jag ska vara duktig och ta mig en liten powerwalk oxå. Känner att jag måste komma igång med träningen nu igen. Men det blir väl bättre nu när man kommer tillbaka till vardagen.

Ne nu ska jag nog ta och läsa lite ur boken jag fick låna av Bea Om jag kunde drömma heter den. För er som inte vet så är det Twilight boken.

Xoxo you know that you love me... ;)


Grattis!

Idag fyller min Goding år! =) Grattis till dig och hoppas du haft en bra dag trots regn/åska och jobb. Men till helgen blir det lite middag i gott sällskap. =)


Grattis darling!

Xoxo love U! <3

RSS 2.0