Pengar...

Jo man skulle gärna behöva lite mer pengar. Speciellt nu när bilen ska krångla! Det var nåt som heter kabelreglage eller hur det stavas som har pajjat eller nåt. Skulle de sätta in en ny skulle de gå på ca 10.000, ska de försöka laga den då går det på ca 4000 trodde hon och då skulle hon va snäll och ta minus felsökningen. Men jag ska kolla med pappas polare om han kanske kan fixa det.

Annars får ja ta de att de får försöka laga den. Hon på verkstan sa att det är inte farligt att köra med bilen, det som kan hända är att bilen stannar men hur kul är det då! Sen var det att det värsta som kan hända men inte är så troligt är att om det blir en kortslutning så kan det börja brinna! Yohoo vad roligt! =( Så jag får se hur det blir nu med bilen. Funderar på att sälja den och köpa någon annan. Fan att de ska krångla så! Två reparationer på mindre än 1 månad nu ju! Har inte haft en månadslön utan att jag har haft nåt extra utgifter! Fan! Att man ska ha sån otur! =(

Jaja, får se hur det blir framöver. Idag fredag ska jg och älskling till syrran för att grilla lite och ha det mysigt. Pappa ska oxå komma dit så det ska bli trevligt. Imorgon lördag åker vi till Mariestad för att hälsa på älsklings föräldrar ute i stugan. Hoppas bara att det är fint väder så att Djoni kan få springa ute lite på gården. =)

Ni får ha en trevlig påskhelg så hörs vi! =)

Puss & Kram Glad påsk!

Kommentarer
Postat av: Anna

glöm inte om du ska sälja den så måste du laga den innan dess:P för vem vill köpa en bil som är sönder?:Pkram

2010-04-02 @ 10:11:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0