Hur man irrar omkring på ett sjukhus...

Jag skulle till läkaren idag 19.40. Lena följde med mig för jag ville inte gå själv. Väl framme letar vi upp bokstaven vi ska till och vilken våning. Går in i hissen och trycker på våningen men inget händer. Siffran blir inte ens röd! Efter nån sekund åker vi ner en våning istället! Men där var ingen människa! Åker upp igen till entréplan och försöker igen men inget händer! Någon sekund går och vi åker ner två våningar till K1! Ja bara va fan! Åker upp igen till entréplan och går ur hissen och vi tar trapporna. Väl uppe på 7e våningen märker vi att vi INTE kan gå in genom dörren för den är larmad! *MORR* Vi knackar på fönstret men ingen där! Jahapp, bara att gå ner igen!

Väl nere testar vi en annan hiss men samma sak! Då testar jag vilka andra våningar som går att åka till och några gick andra inte. Ja tänkte vad fan gör vi nu!? Finns ju inte en jävel att fråga! Så vi går ner till entrén och går till väktaren och jag säger att jag inte kommer till rätt våning och han frågar vart jag ska och sen säger han att det borde ju funka. Så han går med oss. Han frågar om de har kvällstid idag och jag bara jo jag har ju fått tid idag! Han går med in i hissen och trycker på våningen men inget händer...Då drar han sitt passerkort och trycker på våningen och då blev den röd! Vi åker upp och kommer in på avdelningen där det var helt DÖTT! Receptionen var nersläckt likaväl vänttrummet! Ja tänkte vad fan är nu detta! Lena och jag går runt i korridoren men inte en enda jävel!!!! Jag började fundera på om jag uppfattat fel dag men det vet jag till hundra procen att jag inte har gjort! För jag upprepade tillome dagen för kärringen i luren!

Jag och Lena satt kvar på avdelningen till 19.50 sen drog vi! Väl nere på entréplan ser jag på en skylt att samma avdelning finns på andra sidan men bara att det är en avdelning och heter C istället för F. Så tänkte att kärringen i telefonen kanske glömt att säga att jag ska till C istället för F! Så jag och Lena drar dit och åker upp till 6e våningen. Väl på våningen är det folk! Tack gode gud! En kvinna kommer fram och frågar vad hon kan hjälpa till med. Jag berättar hur det ligger till att jag har tid 19.40 på deras avdelning fast på F. Hon säger att jag har kommit till avdelningen och ska till mottagningen och att vi kommer dit om vi går längst bort i korridoren och sen tar hissen till 7e våningen. Jag bara jo jag vet vi har ju suttit där en bra stund och väntat och det är helt dött och tillome vakten fick följa med för att vi skulle kunna åka upp!

En annan sköterska kommer och säger att hon trodde att de hade kvällsmottagning på tisdagar, jag bara jag vet inte jag fick denna tiden. Hon sa att hon skulle ringa upp och kolla, men såkart svarar ju ingen för det FINNS JU INGEN DÄÄÄÄR!!!! Då ringer hon till jouren och frågar dem men de visste inte så mycket de heller, men att hon trodde att de hade kvällsmottagningen på tisdagar.

Så det blir för mig att ringa imorgon bitti och kolla vad fan de håller på med! Att de nog får börja skaffa kompetent personal om det ska funka inom vården! Jag menar det tar ju av min tid att åka dit och yra runt och undra vad fan det är som är fel!

Aja, får hoppas på att det är imon och att kärringjävel sagt fel till mig!


Xoxo en riktigt irriterad Katta!


Kommentarer
Postat av: Anonym

OMG!!!! vilken jäkla tur att du inte var ensam. Jag hade blivit fullständigt vansinnig.... =)

vad är det för snurrpellar (för att välja ett snällt ord) som jobbar på sjukhuset?



kram

2009-09-22 @ 07:14:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0