Hoppas, hoppas!

Ja jag går och verkligen hoppas på att jag inte ska åka på magsjuka! =( Jag skulle jobbat idag på förskolan men fick ringa och säga att jag inte kunde komma för när jag vaknade kände jag mig helt konstig i kroppen. Var skakis frös och mådde lite illa. Jag tänkte att det går säkert över när jag äter men jag fick knappt i mig en smörgås...=( Jag gillar inte att ringa och avboka sådär, är inte alltid så lätt att få tag på en vikarie. Men det positiva är väl att jag varken skulle vara tidig och öppna eller sen och stänga.

Efter att jag ringt gick jag och la mig igen. Men det tog lång tid innan jag fick upp värmen. Fötterna var iskalla hur länge som helst! Men tillslut somnade jag och har sovit till och från nu till klockan var 11.30. Ska se om jag kan få i mig lite mer mat strax...Vill inte va sjuk!! Speciellt inte magsjuka! =( Ni som känner mig vet ju att verkligen har fobi för att spy!

Saken gör ju inte bättre att jag har skitont i ljumsken! Mest på ena sidan! Fy fan vad det gör ont! =P Det gör så ont smärtan sprider sig som ett illamående. Men får väl massera lite och hoppas det går över.

Ne fy vad jag har klagat i dagens inlägg, får se om jag kan skriva ett lite roligare inlägg senare. =)

Xoxo be för mig!! ;P

Kommentarer
Postat av: Poison

Vem tycker om att spy? :)

När jag var liten hade jag någon skum sjukdom. Jag spydde bara sådär varje dag och det pågick nästan i två år. Minns inte vad det var för fel på mig men jag kommer ihåg att jag fick stoppa i mig mängder med mediciner.

2009-03-03 @ 13:55:55
URL: http://poisonpoison.blogg.se/
Postat av: Bea

Jag känner ingen som är förtjust i att spy... kanske en bulimiker men de är ju oxå sjuka... hoppas du mår bättre snart! Jag mår bra idag iaf så jag ska iväg & jobba. Kram

2009-03-03 @ 14:58:38
URL: http://karenina87.blogg.se/
Postat av: Anna

usch då stackare =( Hoppas det inte är magsjuka..



Kramar

2009-03-03 @ 16:40:41
URL: http://plutten87.blogg.se/
Postat av: Emma

Magda berättade att hennes bror och mamma hade haft influensan och haft problem med magen samtidigt.. kanske något sånt.. men hoppas inte =) Puss

2009-03-03 @ 20:07:29
URL: http://emmalajnens.blogg.se/
Postat av: Daniel

Oj det är ju inte skoj. Men kollade du så att du inte hade fötterna utanför täcket?

2009-03-03 @ 20:16:07
URL: http://www.project13.se
Postat av: Mamma

Uja uja din stackare, hoppas inte det är magsjuka för jag vet hur det är, inte så längesen jag hade det ju... Krya nu på dig!



Puss å kram



2009-03-03 @ 22:29:05
URL: http://susannastankar.blogg.se/
Postat av: Camilla

Btw, varför inte ha en logga längst upp där det bara står "Sessan in the city" istället? Så blir det ännu mer koppling till sex in the city. :)

Kram.

2009-03-04 @ 13:39:58
URL: http://erwanith.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0