Slappdag

Igår träffade jag tjejerna och vi hade knytfika då vissa av oss är panka såhär innan löning och CSN. Vi hade tänkt att fika ute i det gröna men tyvärr ville vädret nåt annat! Så vi flyttade fikat hemma hos Bea istället. Men det var lika mysigt det me. =) Inka hade med sig sin vovve Shiro och Bea hade sin vovve på besök så det var full rulle där!

Idag har jag inte gjort så mycket nytta. Eller jo jag har tvättat men det är inte sådär jättejobbigt direkt, förutom att man måste springa upp och ner för trapporna. =P Annars har jag bara tagit det lugnt och det har vart så skönt så. =)

Detta är ju sista veckan innan helvetet (skolan) brakar loss igen! =/ Men men ska väl va lite skönt att få tebaka vardagen igen... Men vi ska nog klara av den här sista terminen! Sen är det dags att söka jobb! Pirrigt är det! Jag är ju lite kluven över vart jag ska söka jobb. Om jag ska söka i Borås eller i Gbg...Men det får jag ta lite längre fram efter lite snackandet och sådär. =)

Imon ska jag vara duktig och städa lite och jag tror jag ska vara duktig och ta mig en liten powerwalk oxå. Känner att jag måste komma igång med träningen nu igen. Men det blir väl bättre nu när man kommer tillbaka till vardagen.

Ne nu ska jag nog ta och läsa lite ur boken jag fick låna av Bea Om jag kunde drömma heter den. För er som inte vet så är det Twilight boken.

Xoxo you know that you love me... ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0