Vår

Idag har det verkligen varit vår i luften! Solen har lyst och fåglarna har kvittrat. =) Vi åt mellanmål ute idag och det var så mysigt. =)

Sen har vi haft kompisklubb, idag har mamma Mu tittat på alla hattar barnen har gjort och sen tackat för sig för att åka hem till Kråkan igen. För han saknar henne. Efter det så pratade vi lite om hur man ska säga förlåt, hur man får en kompis att bli glad igen, vad man kan säga för att säga förlåt. Det ska jag skriva upp på ett papper och sätta upp så att mammorna och papporna får läsa vad barnen har sagt.

Annars har jag inte gjort så mycket mer. Vart ute och gått när jag kom hem och det är skönt att få av sig lite. Idag var det extra varmt att gå ut och gå så man fick svetta av sig! =P

Imon är det fredag och det är skönt! Jag börjar 10 för de klarar sig på två personal till frukosten, skulle bara va 12 barn till frukost. Så det är lite skönt, så man får koppla av lite här hemma innan man får åka till jobbet och jobba. Jag är sen på min avdelning om ni inte förstod det. =P Men de flesta barnen har gått hem innan 5 så man kanske får komma hem i god tid ändå. =)

Nu ska jag snart titta på Sverigest värsta bilförare och skratta lite hehe.

Jo måste ju berätta att inatt så sov både jag och Daniel väldigt oroligt. Vaknade vid 2 och kände mig rätt pigg, gick på toa och sen vaknade Daniel och frågade vad klockan var och han blev chockad för han trodde klockan var 5 eller 6. Sen låg han vred och vände på sig och kunde inte få någon ro. Så han provade att gå och lägga sig i soffan istället men de hjälpte inte. Han kom tillbaka och gav de en halvtimme till sen gick han upp och drog till jobbet! =P Så klockan 4 var han på jobbet idag hahaha! Så vi får se om han är trött ikväll...

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha galen är han, kl 4 kan man inte börja jobba :P Kram

2010-03-25 @ 20:02:44
URL: http://emmalajnens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0